Main Menu

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
Ξάνθη, GR
21°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Θράκη: Ξεκινάει από το απόγευμα της Δευτέρας η κακοκαιρία-Αναλυτικά η πρόγνωση.

Η Δευτέρα θα ξεκινήσει με κατά τόπους πυκνές νεφώσεις σε Ροδόπη και κέντρο νότιο Έβρο στην περιοχή τής Ξάνθης περιμένουμε μεγαλύτερα διαστήματα με ήλιο.
Από το μεσημέρι και μετά περιμένουμε οι νεφώσεις να πυκνώσουν στην περιοχή μας και από αργά το απόγευμα αναμένουμε βροχές ασθενούς έως μέτριας έντασης στα πεδινά και χιονοπτώσεις στην οροσειρά της Ροδόπης αρχικά σε μεγαλύτερα υψόμετρα, μέσα στην νύχτα τα υψόμετρα χιονόπτωσης θα πέσουν σταδιακά καθώς αναμένουμε μεγάλη πτώση τής θερμοκρασίας συνοδεία θυελλωδών βοριάδων.
 Τίς πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης τα πεδινά του κέντρο βόρειου Έβρου βάζουν υποψηφιότητα γιά χιονοπτώσεις από το ύψος του Σουφλίου και βορειότερα ενώ και στην νότια Ροδόπη περιοχή ξυλαγανής προσκυνητών Μαρώνειας και γύρω από τον Ίσμαρο πιθανόν κάποιες νιφάδες να κάνουν την εμφάνιση τους αρκετά χαμηλά.
Μεγάλη προσοχή στους βόρειους ανέμους από αύριο το βράδυ και μέχρι τό μεσημέρι τής Τρίτης οι ριπές ίσως αγγίξουν τα 8bf με 9bf.
Βελτίωση του καιρού από το μεσημέρι της Τρίτης σε όλη την Θράκη με παύση των φαινομένων και σταδιακή εξασθένηση των βοριάδων.
Καιρικά Νέα Θράκης

Ακολουθήστε την XanthiDaily σε όλες τις πλατφόρμες για να μαθαίνετε καθημερινά τα νέα της Ξάνθης:

Google News       Youtube    Twitter   Facebook     Instagram