Main Menu

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
14°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ ΑΟΞ-“Πέταξε” δύο βαθμούς στα Πηγάδια με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό.

Δεν λέει να διορθωθεί η ομάδα της Ξάνθης αφού μετά την πολύ καλή εμφάνιση και το ευρύ 5-2 με την Καρδίτσα επέστρεψε στις κακές εμφανίσεις και “πέταξε” 2 βαθμούς στο αναβληθέν παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό στο Xanthi Fc Arena.

Παρόλο που ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να μειώσει την διαφορά από την πρωτοπόρο Βέροια οι παίχτες του Ζόραν Βούλιτς “θυμήθηκαν” ότι δεν μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις σπαταλώντας ένα ολόκληρο 90λεπτο με αποτέλεσμα να μείνουν στο 0-0.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι οι παίχτες της Ξάνθης μπήκανε δυνατά από το 1ο λεπτό “ψάχνοντας” το γρήγορο γκολ. Τα λεπτά περνούσανε η Ξάνθη είχε την κατοχή χωρίς να μπορεί να απειλήσει την εστία Καβουσάκη ενώ όταν μετά δυσκολίας έφτανε η μπάλα στην περιοχή οι τελικές επιλογές ήταν απογοητευτικές με αποτέλεσμα το ημίχρονο να λήξει 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε μεγάλες διαφορές με το πρώτο όσον αναφορά την εικόνα του παιχνιδιού με την Ξάνθη να συνεχίζει να πιέζει αλλά χωρίς καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Μέσα σε όλα αυτά ο προπονητής “πέταξε” έξω τους 2 επιθετικούς (Ιμπραίμι και Διαμαντόπουλο) αλλά και τον διακριθέν  Ηλία Τσέλιο και έκανε τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Βούλιτς): Ίτσο, Μπάτζιος, Μιχαήλ, Ιμπραΐμι (62′ Μονρόζ), Γκινσάρι (46′ Γκάβριτς), Διαμαντόπουλος (62′ Αλί Μπαμπά), Βιθέντε Γκόμεθ, Τζανακάκης (78′ Ουνγιαλίδης), Τσέλιος (78′ Κρητικός), Δόρης, Δεληγιαννίδης

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Διγκόζης): Καβουσάκης, Ζέρης, Καραμπέρης (59′ Μαρκιόνι), Κρητικός,  Καρντόζο Κόντσι (59′ Ρολάντο Ντίαζ) , Ανάκογλου (67′ Παπαβασιλείου), Κανίς, Κεφαλάς, Μάρκο Πίντο, Καρασαλίδης, Νταβίλα Μέσι (81′ Φουάσης)