Main Menu

Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024
Ξάνθη, GR
30°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

ΑΟΞ: Ζορίστηκε, αλλά στο τέλος επέστρεψε στις νίκες με τον Πιερικό.

Επέστρεψε στις νίκες η ομάδα της Ξάνθης το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο των Πηγαδίων με αντίπαλο τον Πιερικό με 3-0. Για ακόμη μια φορά ο ΑΟΞ παρουσιάστηκε με ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι, και σίγουρα θα πρέπει να ευχαριστεί τον Εμπουσί για το αυτογκόλ το οποίο έλυσε τα πόδια και έδιωξε το άγχος από τους ποδοσφαιριστές που μέχρι εκείνη την ώρα δεν μπορούσαν ούτε να απειλήσουν.

Πρώτο ημίχρονο και κακό ξεκίνημα από τους παίχτες του Κροάτη Βούλιτς με κακές επιλογές, πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις και ένα εμφανή εκνευρισμό. Ποδοσφαιριστές στατικοί, καμία κίνηση χωρίς την μπάλα με αποτέλεσμα να βλέπεις όποιος έπαιρνε την μπάλα να μην έχει που να την δώσει. Η μπάλα έκανε την χάρη στους παίχτες του ΑΟΞ όταν στο 39ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του Γκάβριτς ο Πασκάλ Εμπουσί στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδα του για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα της Ξάνθης.

Το δεύτερο ημίχρονο σαν εικόνα ήταν μια από τα ίδια με τις δύο ομάδες να κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα κάνει τα πιο πολλά λάθη και τον Πιερικό να προσπαθεί να πάρει μέτρα στο γήπεδο μήπως και καταφέρει να ισοφαρίσει. Ο Βαζάκας έκανε αλλαγές και προσπάθησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του όμως το πλήρωσε. Η Ξάνθη βρήκε χώρους και στο 87ο λεπτό ο Γκάβριτς έκανε ωραία το γύρισμα από τα δεξιά και ο Τσέλιος με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της Ξάνθης. Στο 90ο λεπτό ο Δεληγιαννίδης με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το τελικό 3-0.

 

(Ζόραν Βούλιτς): Ίτσο, Μπάτζιος, Μιχαήλ, Δεληγιαννίδης, Ουνγιαλίδης, Θυμιάνης, Βιθέντε, Τσέλιος, Γκάβριτς, Μονρόουζ ,Διαμαντόπουλος.

(Βαζάκας):Tζήμας, Εμπουσί , Γιαλαμίδης Κουκόλης, Μηλιώτης, Χαρτσιάς, Σουντάρ, Τόσκας, Ντίνας, Κανούλας , Παπαδόπουλος.