Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Νέα ισοπαλία του ΑΟΞ 0-0 με τον Θεσπρωτό και “πετάει” λευκή πετσέτα για την άνοδο.

Ισόπαλη 0-0 παρόλο την καλή εμφάνιση αναδείχθηκε η ομάδα της Ξάνθης το απόγευμά της Κυριακής στην Ηγουμενίτσα με αντίπαλο τον Θεσπρωτό και ταυτόχρονα με αυτό το αποτέλεσμα “πετάει” λευκή πετσέτα για την διεκδίκηση ανόδου στη SL1.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους παίχτες του Βούλιτς να δείχνουν διάθεση και όρεξη και με σέντερ φορ τον Αλί Μπαμπά για πρώτη φορά, να πατάνε αρκετές φορές περιοχή και να δημιουργούνε κινδύνους για τους γηπεδούχους. Aπό την άλλη πλευρά ο Θεσπρωτός μπήκε να  παίξει ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα η μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω σε ένα πρώτο ημίχρονο που χαιρόσουν να το παρακολουθείς. Χωρίς σκορ τελείωσε το πρώτο μέρος με τους Ξανθιώτες να “φωνάζουν” δίκαια για καθαρό πέναλτι στον Γκάβριτς και τον διαιτητή αντί να δείξει την άσπρη βούλα να βγάζει κίτρινη κάρτα για θέατρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟΞ συνέχισε να έχει διάθεση και να είναι καλύτερος από τον αντίπαλο του αλλά για ακόμη μια φορά είχε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια χωρίς να βοηθάει και ο τραγικός αγωνιστικός χώρος.

Τελικό σκορ 0-0 χωρίς τέρματα και ακόμη 2 βαθμοί χαμένοι για τον ΑΟΞ που πλέον δύσκολα θα διεκδικήσει την άνοδο στη SL1.

 

*** Η ΠΑΕ Ξάνθη εξέδωσε ανακοίνωση για την απόφαση του διαιτητή  Αριστείδη Βάτσιου στη φάση του Γκάβριτς.

Ο Α.Ο. Ξάνθη Π.Α.Ε. εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για το τεράστιο λάθος του Αριστείδη Βάτσιου, ο οποίος έχει καταφέρει να γίνει αρνητικός πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση με τον Θεσπρωτό.

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς ήταν δυνατόν να μην καταλογίσει ο διαιτητής το οφθαλμοφανές πέναλτι που όλη η Ελλάδα είδε στην ανατροπή του Nenad Gavric στο 26’, τιμωρώντας επιπλέον τον παίκτη μας με κίτρινη κάρτα για «θέατρο»! Και όλα αυτά, ενώ ο κ. Βάτσιος βρισκόταν σε απόσταση μόλις δύο μέτρων από τη φάση!

Μόνο οι λέξεις ντροπή και αηδία ταιριάζουν σε αυτό που βλέπουμε απόψε στην Ηγουμενίτσα… Ελπίζουμε τουλάχιστον στο δεύτερο ημίχρονο να μην ξαναδούμε το ίδιο έργο.