Main Menu

Νεκρός άνδρας σε χωριό της Ξάνθης- Βρέθηκε κρεμασμένος στην αποθήκη του σπιτιού του.

Με επιτυχία η εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ στη Ξάνθη-Τα συγχαρητήρια του Τσιλιγγίρη στη πρόεδρο Μούρκα Σταυρούλα.

Πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Elisso η εκδήλωση που οργάνωσε η ΟΝΝΕΔ Ξάνθης με θέμα «Μέσα από τις σκιές της πολιτισμικής μας κληρονομιάς» στην οποία παραβρέθηκε και ο Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού, αρμόδιος για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού κ. Γιατρομανωλάκης.

Στην εκδήλωση έδωσε το παρών ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ Κουρτίδης Κώστας αλλά και ο Βουλευτής Ξάνθης Σπύρος Τσιλιγγίρης.ο οποίος συνεχάρη και την πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Σταυρούλα Μούρκα για την πρωτοβουλία της εκδήλωσης.

Πιο αναλυτικά ο Σπύρος Τσιλιγγίρης ανέφερε:

Παρευρέθηκα με χαρά στην εκδήλωση που οργάνωσε η ΟΝΝΕΔ Ξάνθης με θέμα «Μέσα από τις σκιές της πολιτισμικής μας κληρονομιάς» την οποία τίμησε με την παρουσία του ο Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού, αρμόδιος για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού κ. Γιατρομανωλάκης.

Η προστασία και η ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς αποτελεί προτεραιότητα της παρούσας κυβέρνησης και είναι ο μόνος τρόπος να διαφυλάξουμε τις ρίζες μας καθώς και να αναδείξουμε τις μοναδικότητες της Ξάνθης.

Θα ήθελα να συγχαρώ την ΟΝΝΕΔ Ξάνθης και την Πρόεδρο Μούρκα Σταυρούλα για αυτήν την πρωτοβουλία που αποδεικνύει περίτρανα ότι η νέα γενιά αντιλαμβάνεται πλήρως την σημασία του πολιτισμού στις σύγχρονες κοινωνίες και δεν διστάζει να αναλάβει πρωτοβουλίες προώθησης του.