Main Menu

Καταγγελία του τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Ξάνθης στο Γιάννη Παπαχρόνη για εξύβριση.

Ανακοίνωσε εξέδωσε ο τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου της Ξάνθης το οποίο κατηγορεί τον Πρόεδρο του Συλλόγου Αιμοδοτών Ξάνθης Γιάννη Παπαχρόνη ότι εξύβρισε το τμήμα Αιμοδοσίας και το προσωπικό του στη συνάντηση που είχαν με την Διευθύντρια του Νοσοκομείου Έλενα Ροφαέλα.

Άμεση ήταν η απάντηση του Γιάννη Παπαχρόνη ο οποίος υποστήριξε ότι δεν υπήρχε καμία εξύβριση παρά μόνο παράπονα και πικρίες.

Η ανακοίνωση του τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Ξάνθης:

Στην χθεσινή συνάντηση του κου Παπαχρόνη με την διοικήτρια του νοσοκομείου μας ο κος Παπαχρόνης μεταξύ των άλλων δεν παρέλειψε να εξυβρίσει το τμήμα αιμοδοσίας του Γ. Ν. Ξάνθης, το νοσηλευτικό προσωπικό και εμένα προσωπικά.

Η πράξις του αυτή είναι παντελώς ακατανόητη και θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη δημοσίως. Δεν σεβάστηκε το έργο μας που χρόνια τώρα προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας με τόσο κόπο και καλοσύνη.

Η απάντηση του Γιάννη Παπαχρόνη:

Ηλία κάνεις λάθος δε υπήρχε καμία εξίβρυση από μέρους μου απλώς κάποια παράπονα και πικρίες. Όπως και μετέφερα κάποια παράπονα των υπολοίπων μελών του Δ.Σ.. Αυτά όμως θα ειπωθούν και όταν συναντηθούμε όλοι μαζί στη σύσκεψη του Νοσοκομείου. Με διάλογο βρίσκονται λύσεις όπως γίνεται εδώ και πολλά έτη. Τα λόγια λοιπόν φέρνουν λόγια και δεν υπάρχει ανάγκη κάτι να ειπωθεί παραπάνω αφού μπορούν να διευκρινιστούν δια ζώσης.

 

Ακολουθήστε την XanthiDaily σε όλες τις πλατφόρμες για να μαθαίνετε καθημερινά τα νέα της Ξάνθης:

Google News       Youtube    Twitter   Facebook     Instagram