Main Menu

ΑΟΞ: Θέλει…αλλά δεν μπορεί-Νέα ισοπαλία 0-0 με τη Νίκη Βόλου στα Πηγάδια.

Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με τον Κώστα Ανυφαντάκη στο πάγκο της ομάδας αλλά ούτε τώρα ο ΑΟΞ κατάφερε να πάρει τους τρείς βαθμούς που τουλάχιστον θα του δίνανε ψυχολογία για την συνέχεια του πρωταθλήματος, μένοντας στο 0-0 με τη Νίκη Βόλου στο Xanthi Fc Arena.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με δυνατές μονομαχίες δείχνοντας διάθεση και οι δύο ομάδες να παίξουνε ποδόσφαιρο. Η Ξάνθη είχε μια υπεροχή χωρίς όμως να μπορεί να την μετουσιώσει σε ευκαιρίες δείχνοντας για ακόμη μια φορά το μεγάλο πρόβλημα που έχει στο επιθετικό κομμάτι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς καμία αλλαγή από τους δύο προπονητές, τη Νίκη Βόλου να “πατάει” καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και τον ΑΟΞ να δείχνει προβλήματα ειδικά στο χώρο του κέντρου ( δεν ξέρουμε τον λόγο που δεν ξεκίνησε ο Δόρης).  Το σκορ δεν άλλαξε με το τελικό 0-0 να αφήνει πολύ προβληματισμένο σίγουρα τον Ανυφαντάκη. Οι παίχτες δείξανε διάθεση, προσπάθησαν αλλά ο φετινός ΑΟΞ δείχνει ότι του λείπει η ποιότητα, του λείπει ο ποδοσφαιριστής που θα κάνει το κάτι παραπάνω.

Το μοναδικό κέρδος ο Τσιλιγγίρης, ο νεαρός δείχνει ότι δεν φοβάται, προσπαθεί να παίξει κάθετα (κάτι το οποίο δεν το βλέπεις σε πολλούς νεαρούς) και απλά θέλει παιχνίδια.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ : Izzo, Μιχαήλ, Φαζός, Δεληγιαννίδης, Ουνγιαλίδης, Θυμιάνης (60′ Δόρης), Gomez (76′ Monrose), Gavric (60′ Τσιλιγγίρης), Ali Baba, Τσέλιος (88′ Ginsari), Κρητικός.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ : Μπάγιτς, Κάσσος, Αθανασίου, Ανδρέου, Αλιατίδης, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Μιράντα (77′ Μέτσε), Γκαρσία (58′ Βλαχομήτρος), Κουσκουνάς (77′ Πάνος), Τσουκαλάς (36′ Βασιλείου).