Main Menu

Φρίκη στη Ξάνθη- Επικήρυξη 2.000 ευρώ απο τα Αδεσποτούλια σε όποιον μιλήσει.

Με ένα ακόμα αποτρόπαιο περιστατικό που έχει να κάνει με ζώο στην πόλη της Ξάνθης ήρθαν αντιμέτωποι τα “αδεσποτούλια” Ξάνθης και δίνουνε 2.000 ευρώ σε όποιον μιλήσει και μπορέσει να δώσει πληροφορίες για τους υπεύθυνους.

Αναλυτικά αναφέρουν:

ΕΠΙΚΗΡΥΞΗ 2000 ευρώ σε όποιον μιλήσει -ανώνυμα- σ εμας!

Αναρωτιόμαστε τι άλλο πρέπει να συμβεί για να δημιουργηθεί αστυνομία ζώων. Σήμερα, περισσότερο απο άλλοτε είναι επιτακτική ανάγκη!
Είναι ξεκάθαρο πια πως η αστυνομία σε όλη την Ελλάδα αδυνατεί να ανταπεξέλθει σε θέματα που αφορούν σε κακοποιήσεις ζώων. Οι λόγοι είναι πολλοί αλλα εμείς θέλουμε να σταθούμε στο γεγονός οτι οι απαιτήσεις στο θέμα αυτό είναι τεράστιες και δε μπορεί να τις επωμισθεί η ΕΛ.ΑΣ όπως είναι σήμερα. Θέλουμε να πιστεύουμε οτι και οι ίδιοι οι υπάλληλοί της θα συμφωνήσουν ότι πρέπει να δημιουργηθεί μια άλλη υπηρεσία που θα έχει ως αρμοδιότητα μόνο αυτό. Τις κακοποιήσεις ζώων και την τήρηση των νόμων για την προστασία τους. Η χώρα μας μπορεί να απασχολήσει ένα ολόκληρο σώμα ασφαλείας, επτά μέρες τη βδομάδα, με τέτοια περιστατικά.
Ηρθαμε αντιμέτωποι με αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα στην πόλη μας, για πολλοστή φορά, κακουργηματική πράξη,βασανισμός και θανάτωση ζώου. Μετα λύπης και αγανάκτησης διαπιστώσαμε οτι μπροστά σε αυτό το θέαμα, το μόνο που ζητήθηκε απο τις αρχές ήταν να πάμε για κατάθεση για να “ξεκινήσει η διαδικασία”. Ενώ είναι κακούργημα οι αστυνομικοί τράβηξαν μια φωτο και άφησαν το ζώο εκεί ….έφτανε μόνο η κατάθεση;;;;
Ζητήσαμε εμείς νεκροψία και πριν από λίγο μάθαμε πως το ζώο ήταν έγκυος και μέσα στη κοιλιά του βρέθηκε κομμάτι από ξύλο.
Ζητήσαμε τα αυτονόητα δηλαδή.
Θα ξεκινήσει η διαδικασία στα χαρτιά και θα τελειώσει εκεί; Πόσες διαδικασίες έχουμε ξεκινήσει στο παρελθόν? Τι απέγιναν?
Γιατί και αυτή τη φορά σε ένα τόσο ειδεχθές έγκλημα κανείς δε μιλάει ενώ είναι απίθανο να μην άκουσε αυτό το ζώο να σφαδάζει απ τον πόνο και να προσπαθεί να δραπετεύσει από το βασανιστή του. Έγινε σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή της Ξάνθης, δε γίνεται να μη ξέρει κάποιος, να μην άκουσε κάτι.
Είμαστε σίγουροι ότι θα σοκαριστεί η κοινωνία και πάλι με αυτό το περιστατικό. Για πόσο?
Οι ψυχικές ασθένειες φαίνονται από νωρίς…μην αγνοείτε έναν άνθρωπο, ένα παιδί, έναν έφηβο, έναν γείτονα όταν επιτίθονται σε ένα ζώο. Ακόμα και αν δεν σας ενδιαφέρει το ζώο, καποια στιγμή θα σας ενδιαφέρει το πιθανό ανθρώπινο θύμα του. Ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας πια! Εχουμε χρέος να μιλάμε, να νοιαζόμαστε, να προλαμβάνουμε και να σώζουμε ζωές. Μόνο έτσι θα πάμε μπροστά ως κοινωνία.
Το ζωάκι δε ζει ! Το έγκλημα αυτό κατά τη γνώμη μας διαπραχθηκε από περισσότερα άτομα. Αφέθηκε κεντρικά με ένα σκοπό…εμείς θα προσπαθήσουμε να δικαιώσουμε την ψυχουλα του!
Μη σας σοκάρουν οι εικόνες. Αυτά γίνονται σε όλη την Ελλάδα, γίνονται δίπλα μας και γίνονται κάθε μέρα….μέσα σε αυτή τη φρίκη θέλουμε να πιστεύουμε οτι κάποιος θα νοιαστεί και θα θελήσει να βοηθήσει αποκαλύπτοντας κατι.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε την XanthiDaily σε όλες τις πλατφόρμες για να μαθαίνετε καθημερινά τα νέα της Ξάνθης:

Google News       Youtube    Twitter   Facebook     Instagram