Main Menu

ΑΟΞ: Με σκόρερ τους Διαμαντόπουλο και Κρητικό κέρδισε 2-1 τον Ολυμπιακό Β’.

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι το μεσημέρι της Τετάρτης ο ΑΟΞ κέρδισε την δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού με 2-1 και σκόρερ τους Διαμαντόπουλο και Κρητικο

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους “μικρούς” του Ολυμπιακού να πατάνε πιο καλά στο γήπεδο και να έχουν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας με εμφανή την απουσία του Βιθέντε στο χώρο του κέντρου για τον ΑΟΞ. (σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Φαζό που έπαιζε εκεί απο ανάγκη).

Ο ΑΟΞ όμως με αντεπιθέσεις είχε τις ευκαιρίες του και στο 44ο λεπτό του αγώνα σε μια απο αυτές ο Τσέλιος άφησε πολύ ωραία την μπάλα για τον απερχόμενο Διαμαντόπουλο και ο έμπειρος επιθετικός με ωραίο τελείωμα πρώτα έστειλα την μπάλα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα του Τζολάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίχτες του Αριέλ Ιμπαγάσα μπήκαν πιο δυνατά πίεσαν την Ξάνθη και ευτύχησαν να ισοφαρίσουν στο 60ο λεπτό με προβολή του Κανέ μέσα απο την μικρή περιοχή. Το σκηνικό δεν άλλαξε ο Ολυμπιακός Β’ πίεζε και ο ΑΟΞ τους τιμώρησε με τον ίδιο τρόπο αφού μετά στο 83ο λεπτό απο μια αντεπίθεση ο Τσέλιος μετά από ωραία προσπάθεια “σέρβιρε” στον Κρητικό και αυτός σε κενή εστία έβαλε μπροστά την ομάδα της Ξάνθης.

A.Ο ΞΑΝΘΗ : Τσομπανίδης, Ουνγιαλίδης, Τζανακάκης, Μπάτζιος, Φαζός (65′ Γκάβριτς), Μιχαήλ, Τσέλιος, Δόρης, Αλί Μπαμπά (65′ Θυμιάνης), Κρητικός (93′ Δημητριάδης), Διαμαντόπουλος (76′ Τσελεμπάκης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ : Τζολάκης, Κινκουέ, Καλογερόπουλος (29′ Αποστολόπουλος), Μπαγκαλιάνης, Κίτσος, Ξενιτίδης, Κανέ, Μαρίνος (70′ Βοΐλης), Φαντιγκά, Κωστή, Μπα (76′ Σουρλής).