Main Menu

ΑΟΞ: Παρουσίασε δύο πρόσωπα και κατάφερε και πήρε την ισοπαλία 3-3 στο ΤΕΛΟΣ.

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι ο ΑΟΞ αν και  προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 2-0 απέναντι στον Ηρακλή, δεν κατέβηκε ποτέ στο 2ο ημίχρονο και ενώ έχανε με 3-2 μέχρι το 90ο λεπτό ο Διαμαντόπουλος με γκολ στο τελευταίο λεπτό έσωσε την παρτίδα.

Ο ΑΟΞ με τον νεαρό Φίλιππο Δημητριάδη να ξεκινάει ξανά βασικός “μπήκε” καλύτερα στον παιχνίδι είχε την κυκλοφορία της μπάλας και στο 11ο λεπτό ο Βιθέντε μέσα απο την μικρή περιοχή με πλασέ άνοιξε το σκορ για την Ξανθιώτικη ομάδα. Η παίχτες του Ανυφαντάκη συνέχισαν να έχουν την κατοχή της μπάλας και στο 25ο λεπτό ο Διαμαντόπουλος με κεφαλιά μέσα απο την περιοχή “έγραψε” το 2-0.

Ο Ηρακλής στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την απόδοση του πίεσε την Ξάνθη και στο 49ο λεπτό μείωσε με κεφαλιά του Νταμιάν Σίλβα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν σταμάτησε εκεί και στο 53ο λεπτό μετά από πολύ ωραία ομαδική προσπάθεια, ο Πήλιος βγήκε τετ α τετ με τον Ίτσο, τον  πλάσαρε σωστά για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

Στο 76ο λεπτό ο Τζουμπιτάνα “χόρεψε” τον Μιχαήλ και με άψογο πλασέ έκανε την ολική ανατροπή για τον Ηρακλή “παγώνοντας” τα Πηγάδια. Στο 92ο λεπτό ο Διαμαντόπουλος σκοράρει και δίνει το βαθμό της ισοπαλία στον ΑΟΞ για το τελικό 3-3.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ  Ίτσο, Τζανακάκης, Δημητριάδης (87′ Τσελεμπάκης), Μιχαήλ, Φαζός, Δόρης (60′ Θυμιάνης), Γκόμεθ, Τσέλιος (82′ Γκάβριτς), Αλί Μπαμπά, Διαμαντόπουλος, Κρητικός (60′ Τσιλιγγίρης).

ΗΡΑΚΛΗΣ  Γρηγοριάδης, Μανωλάκης (46′ Μασούρας), Πανάγου, Κωστούλας, Χρουσιέλ, Παπαδόπουλος (71′ Μπαλικτσής), Σίλβα, Πήλιος, Τζουμπιτάνα (75′ Βιτίνιο), Τομάς (92′ Χατζηπιρπιρίδης), Άλεκσιτς (46′ Μπαστακός).