Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Ο Άρης Πετεινού για πρώτη φορά στην ιστορία του κυπελλούχος ΕΠΣ Ξάνθης.

Το μεσημέρι του Σαββάτου παρουσία αρκετού κόσμου αλλά και του ιδιοκτήτη του ΑΟΞ Βασίλη Παπαδημητρίου στο Xanthi Fc Arena διεξήχθη ο τελικός Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης ανάμεσα στον Άρη Πετεινού και την Ελπίδα Γενισέας τους δύο φιναλίστ του Τελικού.

Ένας χορταστικός τελικός που τα είχε όλα, γκολ, κόκκινες, δοκάρια, εντάσεις εντός και εκτός γηπέδου, εναλλαγές του σκορ και μεγάλο νικητή τον Άρη Πετεινού για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Η Γενισέα ευτύχησε να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο με τον Πανταζίδη με πλασέ μέσα απο την μεγάλη περιοχή ενώ ο Πετεινός στο 2ο ημίχρονο ισοφάρισε με πέναλτι του Χριστοφορίδη. Λίγα λεπτά μετά η ομάδα του Τάσου Νεοφυτίδη έκανε την ολική ανατροπή με κεφαλιά του Τουρατζίδη μέσα απο την μικρή περιοχή “γράφοντας” το τελικό 1-2.

Αρκετός ήταν ο κόσμος που παρακολούθησε αυτή την γιορτή του Ξανθιώτικου ποδοσφαίρου με μικρούς και μεγάλους φίλους να δημιουργούν μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα.

Μεταξύ άλλων στο γήπεδο παραβρέθηκαν ο Βασίλης Τοροσίδης τεχνικός Διευθυντής του Ολυμπιακού, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΑΟΞ Νίκος Καραγεωργίου, Νίκος Κεχαγιάς, Μάκης Τζάτζος αλλά και ο Νίκος Επιτρόπου.

Σύσσωμη η Δημοτική αρχή με τον Δήμαρχο Μανώλη Τσέπελη, τον αντιδήμαρχο Μανώλη Φανουράκη, τον πρόεδρο του κέντρου Πολιτισμού Ηλία Ασκαρίδη και την γραμματέα Σοφία Ψωμά.

Παρών και ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης παρέα με τον Νίκο Κιατίπη πρώην πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ξάνθης,  ο Σάββας Μελισσόπουλος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ξάνθης για όλους” όπως επίσης και ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης.