Main Menu

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
Ξάνθη, GR
12°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

ΑΟΞ: “Άντεξε” στην Βέροια και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας 0-0 αν και αγωνιζόταν απο νωρίς με 10 παίχτες.

Άντεξε στην Ημαθία ο ΑΟΞ με αντίπαλο την πρωτοπόρο Βέροια παρόλο που απο πολύ νωρίς έπαιζε με 10 παίχτες εξαιτίας της αποβολής του Αλί Μπαμπά και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας.

Η Ξάνθη παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ στο 6′, όταν μετά από σέντρα του Πόζογλου ο Μιχαήλ με κεφαλιά αιφνιδίασε τον Ίτσο, ο οποίος όμως μπλόκαρε. Στο 37′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, διότι αποβλήθηκε ο Αλί Μπαμπά για χτύπημα εκτός φάσης στον Πεταυράκη.

Η Βασίλισσα του Βορρά είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο δεύτερο ημίχρονο, απείλησε με Μούργο (57′, 63′) και Σκόνδρα (72′, 74′), αλλά οι Θρακιώτες κρατούσαν το 0-0. Καθώς η πίεση αυξανόταν στο 85′ ούτε ο Καπνίδης ούτε ο Πασάς κατάφεραν να νικήσουν τον Ίτσο. Ο γκολκίπερ της Ξάνθης αποσόβησε το 1-0 και στο 90′, στο σουτ του Φοφανά.

Στο 90’+1′ ο Κουατένγκ εκτέλεσε κόρνερ, ο Μπουκουβάλας πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Δημόπουλος από κοντά, παρότι αφύλαχτος, δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Παρότι έπαιζαν από νωρίς με δέκα παίκτες, οι φιλοξενούμενοι πήραν τον βαθμό στην Ημαθία.

Βέροια (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Σκόνδρας, Δημόπουλος, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (46′ Παπαχρήστος), Οικονόμου, Κάτσε (65′ Ορφανίδης), Μούργος (84′ Κούατενγκ), Πόζογλου (46′ Φοφανά), Γιακουμάκης (65′ Καπνίδης), Πασάς.

Ξάνθη (Ανυφαντάκης): Ίτσο, Μιχαήλ, Φαζός, Τζανακάκης, Διαμαντόπουλος (81′ Δόρης), Τσέλιος (81′ Δημητριάδης), Αλί Μπάμπα, Γκόμεζ, Ουνγιαλίδης, Θυμιάνης, Τσιλιγγίρης (57′ Γκάβριτς).