Main Menu

Θράκη: Νεαρός άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή έξω από εκκλησία.

Ένας άνδρας περίπου 21ετών, βρέθηκε νεκρός την Μεγάλη Δευτέρα έξω απο τον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο χωριό Κοίλα κοντά στις Φέρες.

Ο άτυχος νέος, ήταν όπως χαρακτηριστικά λένε οι αρχές «βρεγμένος μέχρι το κόκκαλο», ταλαιπωρημένος και πιθανότατα, μην αντέχοντας το τσουχτερο κρυό άφησε την τελευταία του πνοή από υποθερμία.

Το χωριό Κοίλα, αριθμεί μόλις 4 κατοίκους. Απο το σημείο περνούν συχνά μετανάστες και οι λιγοστοί κάτοικοι αφήνουν παξιμάδια, λάδι και ελιές σε πρεβάζια για να τα βρίσκουν περνώντας οι δύστυχισμένοι αυτοί άνθρωποι.

Το τραγικό αυτό συμβάν έρχεται λίγα εικοσιτετράωρα μετά τον θανάσιμο τραυματισμό της 20χρονης μετανάστριας στον ποταμό Έβρο.

Αναφορικά, με την υπόθεση αυτή ο ιατροδικαστής του ΠΓΝΑ Παύλος Παυλίδης ο οποίος εξέτασε τη σορό επισημαίνει: «Το τραύμα ήταν ένα και ήταν διαμπερές από όπλο μικρού διαμετρήματος. Πύλη εισόδου ήταν η δεξιά πλαγιοπίσθια θωρακική χώρα με λοξή φορά από πάνω προς τα κάτω. Η απόσταση του πυροβολισμού ήταν πολύ κοντινή, 10 με 20 εκατοστά».

«Ο θάνατός της προέρχεται από εσωτερική αιμορραγία (τρώση νεφρού και μεγάλων αγγείων). Η κοπέλα έχασε τη ζωή της περίπου στα δύο λεπτά από τη στιγμή που πυροβολήθηκε. Όταν έπεσε στο νερό πρέπει να ήταν η στιγμή που ξεψύχησε», τονίζει ο καθηγητής Ιατροδικαστικής.

«Έχουμε ολοκληρώσει τις εργαστηριακές εξετάσεις των οποίων αναμένουμε τα αποτελέσματα, και προσωπικά πραγματοποίησα νεκροψία – νεκροτομή και έλαβα δείγμα DNA προκειμένου να ταυτοποιηθεί η σορός της άτυχης κοπέλας», καταλήγει.

e-evros

 

Ακολουθήστε την XanthiDaily σε όλες τις πλατφόρμες για να μαθαίνετε καθημερινά τα νέα της Ξάνθης:

Google News       Youtube    Twitter   Facebook     Instagram