Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας οι Ξανθιώτες έψαλαν το Χριστός Ανέστη.

Μετά απο 2χρόνια οι Ξανθιώτες βγήκαν στη κεντρική πλατεία για να ψάλουν το Χριστός Ανέστη μέσα σε κλίμα ευλάβειας και κατάνυξης.

Μαζί με αυτούς και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου η οποία επέλεξε την πόλη της Ξάνθης να περάσει αυτές τις άγιες ημέρες μετά απο περιοδεία που πραγματοποιήσε σε πόλεις της Θράκης τις προηγούμενες ημέρες.

Η πρόεδρος πήγε λίγο μετά τις 11.20 στο Καθεδρικό Ναό Της Του Θεού Σοφίας Ξάνθης όπου και παρακολούθησε τη Αναστάσιμη Λειτουργία ενώ αμέσως μαζί με πλήθος πιστών προχώρησε στη κεντρική πλατεία της Ξάνθης για να ψαλεί το Χριστός Ανέστη από τον Μητροπολίτη Ξάνθης κ.κ Παντελεήμων.

Αμέσως μετά την Ανάσταση και το Χριστός Ανέστη στη κεντρική πλατεία της Ξάνθης η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου προέβει στην εξής δήλωση στα ΜΜΕ :

“Η Ανάσταση εκφράζει την ήττα του σκότους, το άνοιγμα της καρδιάς προς τον συνάνθρωπό μας. Εύχομαι ολόψυχα το Αναστάσιμο φως να σημάνει την αναγέννηση των ελπίδων μας για ειρήνη και ευημερία. Και πάνω απ’ όλα το τέλος του πολέμου, που δοκιμάζει τόσο σκληρά τον Ουκρανικό λαό και βυθίζει στην αγωνία όλο τον κόσμο. Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους

Δείτε την άφιξη της Προέδρου της Δημοκρατίας στο Καθεδρικός Ναό Της Του Θεού Σοφίας Ξάνθης:

 

Ακολουθήστε την XanthiDaily σε όλες τις πλατφόρμες για να μαθαίνετε καθημερινά τα νέα της Ξάνθης:

Google News       Youtube    Twitter   Facebook     Instagram