Main Menu

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
13°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Νέα απόπειρα κλοπής μέρα-μεσημέρι στη περιοχή της Παλιάς Ξάνθης.

Λίγες μέρες μετά το περιστατικό της απόπειρας κλοπής στην περιοχή της Παλιά Ξάνθης όπου η ιδιοκτήτρια έπιασε στα πράσα ζευγάρι να προσπαθεί να ανοίξει την αυλόπορτα της κατοικίας της θυμηθείτε εδώ.  ακόμη ένα συμβάν απόπειρας κλοπής έρχεται να θορυβήσει την περιοχή.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες της xanthidaily.gr το μεσημέρι του Σαββάτου λόγο μετά τις 2 άγνωστος εισέβαλε σε μονοκατοικία της Παλιάς Ξάνθης που βρίσκεται πίσω απο το Μητροπολιτικό Μέγαρο με σκοπό να αφαιρέσει ότι πολύτιμο είχε μέσα. Το περιστατικό εντόπισε ένας περαστικός ο οποίος κάλεσε την Αστυνομία άμεσα. Μόλις ο διαρρήκτης αντιλήφθηκε το περιπολικό κατάφερε και το έσκασε απο την πίσω πόρτα και εξαφανίστηκε.

Να επισημάνουμε ότι στην μονοκατοικία δεν κατοικoύσε κανένας αφού πριν καιρό μια ηλικιωμένη που διέμενε άφησε την τελευταία της πνοή και πολύ πιθανό ο διαρρήκτης να είχε “τσεκάρει” το συγκεκριμένο σπίτι. Άλλωστε δεν είναι και τόσο απλό να πηγαίνεις να κλέψεις σπίτι μέρα μεσημέρι.

Τα περιστατικά κλοπής στην περιοχή της Παλιάς Ξάνθης αλλά και σε ολόκληρη την πόλη δίνουν και παίρνουν με την Αστυνομία να δείχνει να μην μπορεί να δώσει λύση και τους κατοίκους να ψάχνουν λύσεις για να προφυλαχθούν.

 

Ακολουθήστε την XanthiDaily σε όλες τις πλατφόρμες για να μαθαίνετε καθημερινά τα νέα της Ξάνθης:

Google News       Youtube    Twitter   Facebook     Instagram