Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Παρουσίαση του Φεστιβάλ “Ξάνθη Πόλις ονείρων μουσικών σχολείων” με παράπονα Τσιτιρίδη.

Το απόγευμα της Τετάρτης στο Πολυχώρο Τέχνης και σκέψης “Οικία Μάνου Χατζιδάκη” πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου-παρουσίαση του 7ου Φεστιβάλ “Ξάνθη Πόλις ονείρων Μουσικών σχολείων¨.

Στην  παρουσίαση μίλησαν με την σειρά ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης Χρήστος Βαρδικελδόγλου ,ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Ηλίας Ασκαρίδης και ο καθηγητής μουσικής του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης Άρης Τρακάκης.
Μετά το τέλος των ομιλιών ο Γιώργος Τσιτιρίδης Δήμαρχος Αβδήρων συνοδευόμενος πάντα από το δεξί χέρι του Νίκο Μαυρίδη πήρε τον λόγο και  διαμαρτυρήθηκε για το ότι δεν βάλανε κάποια εκδήλωση με μουσικά σχολεία στα χωριά των Αβδήρων αφού ο Δήμος Αβδήρων είναι η έδρα του Μουσικού Σχολείου Ξανθής. Από την αντίδραση τους οι αρμόδιοι φάνηκε να ξαφνιάστηκαν ωστόσο λίγα λεπτά μετά δεσμεύτηκαν ότι θα κάτσουν και θα συζητήσουν το αίτημα του.
Στην παρουσίαση εκτός των ομιλητών παρών ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης, ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ξάνθη για όλους” Σάββας Μελισσόπουλος, η Διευθύντρια του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης Έλενα Ροφαέλα, η γραμματέας του Δήμου Σοφία Ψωμά και άλλοι προσκεκλημένοι που παρακολούθησαν την συνέντευξη τύπου ενώ αμέσως μετά ακολούθησε gala στην εξωτερική αίθουσα του Πολυχώρου .