Main Menu

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Νέες αποκαλύψεις για τον δράστη – “Προμελετημένο το έγκλημα” λέει ο δικηγόρος της Άιντα

«Πρόκειται για ένα προμελετημένο έγκλημα. Υπάρχει πλήρης απόδειξη» δήλωσε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Μάνος Βονικάκης, συνήγορος των συγγενών της άτυχης φαρμακοποιού που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, στις Πηγές Νέστου στην Καβάλα.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας της φαρμακοποιού, ο 55χρονος δράστης, τέσσερις ώρες μετά από την δολοφονία, ενώ βρισκόταν ακόμη κλεισμένος με τη σορό της συζύγου του στο φαρμακείο και υποτίθεται, σύμφωνα με την δική του εκδοχή, ότι ήθελε να βάλει τέλος στην ζωή του, πραγματοποίησε δύο κλήσεις σε γιατρούς, αναζητώντας συμβουλές και ιατρική βοήθεια, καθώς είχε ανεβάσει πίεση.

«Ο άνθρωπος αυτός στις 21.00, και ενώ είχε δολοφονήσει ήδη τη σύζυγό του από τις 17.00, είχε το θράσος να πάρει τηλέφωνο δύο γιατρούς. Η πρώτη δεν το σήκωσε διότι είχε το κινητό της στο αθόρυβο. Η δεύτερη γιατρός είχε επικοινωνία μαζί του και εκείνος, επειδή είχε ανεβάσει πίεση, την ρώτησε ποια φάρμακα πρέπει να πάρει μέσα από το φαρμακείο για να πέσουν οι παλμοί του, διότι φοβήθηκε ότι θα υποστεί εγκεφαλικό» αποκάλυψε ο κ. Βονικάκης, και συμπλήρωσε «ο άνθρωπος αυτός υποτίθεται ήταν σε βρασμό ψυχικής οργής και ήθελε να αυτοκτονήσει».

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας της φαρμακοποιού, θα καλέσει τις δύο γιατρούς ως μάρτυρες. Παράλληλα αναφέρθηκε στον δράστη, ως ήρωα του κακού και τόνισε πως η μετάνοιά του είναι προσχηματική, ενώ συμφώνησε με τα όσα είχε πει για το προφίλ του, ο Δημήτρης Σούρας στον ΑΝΤ1.

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Νέες αποκαλύψεις για τον 55χρονο δράστη

«Ο άνθρωπος αυτός από τη δικογραφία έχει καθαρό ποινικό μητρώο. Δεν υπάρχει τίποτα για τον για τον βίαιο και βάναυσο πρότερο βίο του. Έρχεται η δική μας σειρά να αποκαλύψουμε στον κ. Ανακριτή, πως πέντε γυναίκες, πέντε πρώην σύντροφοί του φερόμενου ως δράστη, έχουν κακοποιηθεί από τον δράστη και μάλιστα μία εξ αυτών αποπειράθηκε να τη στραγγαλίσει» ανέφερε ο κ. Βονικάκης.

Σύμφωνα με τον κ. Βονικάκης, μεταξύ των γυναικών αυτών, είναι η μητέρα του πρώτου παιδιού του, που ο δράστης έχει αναγνωρίσει, μια πρώην σύντροφος του από την Καβάλα, μία πρώην σύντροφος του από τις Σέρρες και μία πρώην σύντροφος του από την Αθήνα, λέγοντας πως όλες τους θα καταθέσουν για όσα βίωσαν από την κακοποιητική συμπεριφορά του συζυγοκτόνου.

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Συγκλονίζει αδελφός της φαρμακοποιού

Την επιμέλεια των δύο ανηλίκων παιδιών της άτυχης φαρμακοποιού θα ζητήσει ο αδελφός της, για να ζήσουν μαζί του στις ΗΠΑ. Ο αδελφός της Άιντα συγκλονίζει μιλώντας στον ΑΝΤ1. Δηλώνει πως η μονάκριβή του αδελφή ήταν το στήριγμά του και πλέον ο σκοπός της ζωής του είναι να έχει ευτυχισμένο αυτό που την κρατάει ζωντανή, τα δύο παιδιά της, 10 και 6 ετών.

«Από όπου και να περνάμε, ακούμε τι λέει ο κόσμος που μας υποστηρίζει, και χωρίς να ξέρει ότι είμαστε δίπλα και ακούμε. Να είστε καλά όλοι σας. Να μην γίνει σε κανέναν κάτι παρόμοιο. Να μην περάσει καμία οικογένεια αυτό που περνάμε εμείς»

«Είναι ήδη δικά μας τα παιδιά και ήταν πάντα δικά μας τα παιδιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο, να ευχαριστήσω πάρα πολύ την ελληνική δικαιοσύνη  που άμεσα έκανε δεκτό το αίτημά μας, να δικαστεί γρήγορα η αίτησή μας»

Η σύζυγός του Αλίκη, μεγάλωσε μαζί με την Άιντα. Ήταν αχώριστες και σαν αδελφές πριν γίνουν οικογένεια. «Μεγαλώσαμε μαζί και είναι σαν αδελφή μου. Θα κάνω τα πάντα για τα παιδιά. Ξέρω 100% ότι η Άιντα θα έκανε το ίδιο για την κόρη μου αν συνέβαινε κάτι σε εμένα» ανέφερε η σύζυγος του αδελφού της Άιντα.