Main Menu

Νεκρός άνδρας σε χωριό της Ξάνθης- Βρέθηκε κρεμασμένος στην αποθήκη του σπιτιού του.

Θράκη: Τα νεότερα για τον θάνατο νεαρού άνδρα, που τον συνέθλιψε ρομποτικός κάδος απορριμμάτων

Σοκαρισμένη και συγκλονισμένη παραμένει η Αλεξανδρούπολη, απ’ τον φρικτό θάνατο που βρήκε το μεσημέρι στο κεντρικότερο σημείο της επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας μπροστά στην Λέσχη Αξιωματικών και απέναντι απ’ το Δημαρχείο, νεαρός άνδρας, ηλικίας κάτω των 40 ετών.

Όχι μόνο οι πολλοί αυτόπτες μάρτυρες που είτε περνούσαν από το σημείο, είτε καθόταν ως θαμώνες σε καταστήματα εστίασης, αλλά και όσοι παρακολουθούσαν από τα γύρω κτίρια το πρωτοφανές αυτό τραγικό συμβάν, ακόμα δεν έχουν συνέλθει από όσα αντίκρυσαν να διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια τους. Γιατί ο ρομποτικός κάδος απορριμμάτων που είχε τοποθετηθεί επί δημαρχίας Αλεξανδρή ακόμα, συνέθλιψε και διαμέλισε τον άτυχο άνδρα, που βρήκε φριχτό θάνατο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο, αλλά και οι διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι βρέθηκαν εκεί με δυο ασθενοφόρα, αν και συνηθισμένοι σε παρόμοιες καταστάσεις, ήταν και αυτοί συγκλονισμένοι, αντικρίζοντας το διαμελισμένο και άψυχο σώμα που ανέσυραν. Γι’ αυτό άλλωστε και έκρυψαν το σημείο με ειδικό πανί, ώστε να μην είναι ορατό το σοκαριστικό θέαμα στον υπόλοιπο κόσμο.

evros-news