Main Menu

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
Ξάνθη, GR
12°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Θράκη: Αλλάζει το σκηνικό του καιρού-Βροχές και καταιγίδες την Τετάρτη.

Σύμφωνα με τα καιρικά Νέα Θράκης αύριο Τετάρτη θα ξεκινήσουμε με καλές καιρικές συνθήκες σιγά σιγά θα δούμε να πυκνώνουν τα σύννεφα από τον βόρειο ορίζοντα, και μέχρι το μεσημέρι περιμένουμε να εκδηλωθούν μπόρες και καταιγίδες στα περισσότερα τμήματα της Θράκης της Ανατολικής Μακεδονίας και μέχρι αργά το μεσημέρι θα επηρεαστεί και η νησιωτική Θράκη.

Κατά τόπους τα φαινόμενα πιθανόν να είναι ισχυρά ενω δεν αποκλείεται να έχουμε και τοπικές χαλαζοπτώσεις συνοδεία ισχυρών ανέμων.

Κάποιες περιοχές θα δεχτούν περισσότερο υετό και ισχυρά φαινόμενα και κάποιες λιγότερο υετό και όπως είναι φυσικό με ασθενέστερα φαινόμενα.

Ενίσχυση των βοριάδων από νωρίς το απόγευμα με εντάσεις 6bf-7bf και τοπικά ριπές έως 8bfb στο θρακικό. Σταδιακη εξασθένηση από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας με τον υδράργυρο αύριο βράδυ να πέφτει και σε μονοψήφιες τιμές.

Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης, ουρανός και κείμενο που λέει "Παμπόροβο namnopoBo Ε ριλνγκμαν cBилeHrpaA Κάρτζαλι KbpAжaли Edirne Σμόλιαν cmoлRH Momchilgrad mom4илrpaA Ξάνθη Διδυμότειχο AUz Κομοτηνή Εθνικό Πά έλτα Νε στου ος Λιμένας Θάσου Άλεξανδρούπολη "Υψαλα İpsala"