Main Menu

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Συνάντηση του Σ.Τσιλιγγίρη με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Σκούμα για την ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης.

Με ανακοίνωση του ο Βουλευτής Ξάνθης Σπύρος Τσιλιγγίρης μας ενημερώνει για τη συνάντηση που είχε με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα τον οποίο  ευχαρίστησε για την ικανοποίηση του αιτήματος  που ήταν η ενίσχυση του μεθοριακού σταθμού Αγίου Κωνσταντίνου με αστυνομικό προσωπικό ενώ ζήτησε άμεσα ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης.

Αναλυτικά ο Σπύρος Τσιλιγγίρης αναφέρει:

Συναντήθηκα με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα, τον οποίο και ευχαρίστησα θερμά για την ικανοποίηση του αιτήματος μας για ενίσχυση του μεθοριακού σταθμού Αγίου Κωνσταντίνου με αστυνομικό προσωπικό.

Αναφέρθηκα στην ανάγκη για περαιτέρω ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, λόγω της αυξημένης εγκληματικότητας που παρατηρείται τον τελευταίο καιρό(κλοπές,υλικές ζημιές).
Η συζήτηση κύλισε πολύ ευχάριστα, ο Αρχηγός έδειξε κατανόηση στα θέματα που του θέσαμε και δεσμεύτηκε ότι θα τα εξετάσει άμεσα. Ανανεώσαμε το ραντεβού μας ώστε να συζητήσουμε εκτενέστερα και άλλα θέματα που αφορούν την Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης.

Επίσης σε πολύ ευχάριστο κλίμα ήταν στη συνέχεια και η συνάντηση με τη Διευθύντρια του Γραφείου του Υπουργού κυρία Κωνσταντία Κορώνη.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος