Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Θράκη: Έρχεται mini καλοκαίρι με τον υδράργυρο να “πατάει” τους 30 βαθμούς.

Μίνι καλοκαίρι θα ζήσουμε στα τέλη της εβδομάδας, καθώς η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει περαιτέρω άνοδο, σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις των μετεωρολόγων.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για αύριο, Τρίτη 24-05-2022, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά και στα βόρειοανατολικά ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.

Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα κεντρικά και νότια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.