Main Menu

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
13°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη φωτιά σε κτίριο στην πλατεία Αριστοτέλους με εγκλωβισμένους

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο κτίριο που στεγάζει το ΕΒΕΘ(Βιοτεχνικό Επιμελητήριο), στη συμβολή των οδών Εγνατίας με Αριστοτέλους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες υπάρχουν εγκλωβισμένοι στο κτίριο, οι οποίοι απεγκλωβίζονται σταδιακά από την Πυροσβεστική.
Μαύροι καπνοί βγαίνουν από το κτίριο, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την πολυκατοικία που στεγάζει τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής με 15 πυροσβέστες, ενώ αυτή τη στιγμή είναι κλειστό το ρεύμα της Εγνατίας προς Ανατολικά.

Αυτήν την ώρα οι πυροσβέστες σε συνεργασία με την αστυνομία πραγματοποιούν εκκένωση του κτηρίου. Μέχρι στιγμής, είναι άγνωστο από το πού ξεκίνησε η πυρκαγιά ενώ στο κτήριο υπάρχουν ακόμα αρκετοί άνθρωποι.

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής με υδροφόρα και γερανοφόρα οχήματα βρίσκονται στο σημείο και επιχειρούν αυτήν την ώρα για την κατάσβεσή της. Στο σημείο βρίσκονται και δυνάμεις της ΕΛΑΣ. Σημειώνεται ότι οι πυκνοί μαύροι καπνοί είναι ορατοί από πολλά σημεία του κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Φωτιά στην πλατεία Αριστοτέλους (2)

 

Μεγάλη φωτιά με εγκλωβισμένους στην πλατεία Αριστοτέλους

 

fwtia-aristotelous-1

 

fwtia-aristotelous-3

 

fwtia-aristotelous-1

 

fwtia-thessaloniki-4
fwtia-thessaloniki-3
fwtia-thessaloniki-1
fwtia-thessaloniki-2