Main Menu

Η Κωτσόβολος φέρνει το νέο σπίτι της τεχνολογίας στο κέντρο της Ξάνθης!

Το σπίτι της τεχνολογίας της Κωτσόβολος στη Ξάνθη,μετακόμισε στη νέα του διεύθυνση Μιχαήλ Καραολή 79-81, και μας καλεί να το επισκεφθούμε και να ζήσουμε την απόλυτη εμπειρία τεχνολογίας, στο κέντρο της πόλης!

Με το νέο κατάστημά της στη Ξάνθη, η Κωτσόβολος θέτει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη, προσφέροντας την απόλυτη αγοραστική εμπειρία τεχνολογίας σε 3 ορόφους που συνολικά καλύπτουν 1.400 τ.μ..Για όλους όσοι θέλουν να επισκεφθούν το νέο κατάστημα, προσφέρεται δωρεάν πάρκινγκ καθώς και υπηρεσία Fix&Go για να επισκευάσουν τοsmartphone, τοlaptop ή tablet σε 1 ώρα στο service pointτου καταστήματος.

Στο νέο κατάστημα γίνεται αρμονική ένωση του μοντέρνου και παραδοσιακού, προσφέροντας στο κοινό και στην όμορφη πόλη της Ξάνθης μία ξεχωριστή αρχιτεκτονική εικόνα. Η Κωτσόβολος, σεβόμενη τηνιστορία και την αρχιτεκτονική ιδιαιτερότητα του κτιρίου,προχώρησε στην ανακαίνιση τωνσημείων που εξασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία του καταστήματος, διατηρώντας όλα τα παραδοσιακά στοιχείαμε τέτοιον τρόπο, ώστε να το καθιστούνέναν πραγματικά ιδιαίτερο και ξεχωριστό προορισμό τεχνολογίας.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων, μεγάλες εκπλήξεις θα περιμένουν όσους παρευρεθούν στο νέο κατάστημα της Κωτσόβολος. Από την Πέμπτη 02/06 μέχρι και το Σάββατο 04/06, οι επισκέπτες θαανακαλύψουνχιλιάδες προϊόντα με όφελος ίσο με την αξία του ΦΠΑ και θα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας και να κερδίσουν20% της αξίας τους σε go4more πόντους.Επιπλέον, όσοι επισκεφθούν το κατάστημα και δηλώσουν συμμετοχή, μπαίνουν σε διαγωνισμό για να κερδίσουν ένα ηλεκτρικό πατίνι Xiaomi, ενώ εκπλήξειςκαι ενδιαφέροντα δρώμενα θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα.

Η Κωτσόβολος θέλει να μοιραστεί μαζί με το κοινό, το νέο μέλος της οικογένειάς της στο κέντρο της Ξάνθης ,και περιμένει όποιον θέλει να δει από κοντά το πιο σύγχρονο Hub τεχνολογίας μέσα σε ένα κτίριο μεγάλης αρχιτεκτονικής αξίας, με καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρουν κορυφαία εμπειρία, αλλά και μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουν σε όλους μία Καλύτερη Ζωή!

Στο νέο σπίτι τεχνολογίας της Κωτσόβολος στη Ξάνθη, η αγοραστική εμπειρία απογειώνεται!

Για περισσότερα νέα της εταιρείας επισκεφθείτε την εταιρική μας σελίδα: https://corporate.kotsovolos.gr/