Main Menu

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
20°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

STREAT: Tο νέο hot spot της Ξάνθης άνοιξε τις πόρτες του για pasta,coctails and coffee.

Εδώ και λίγες μέρες έχει ανοίξει στη Ξάνθη το νέο hot spot της πόλης, κάτι καινοτόμο για τα δεδομένα της περιοχής που από την πρώτη στιγμή δείχνει να κερδίζει την εμπιστοσύνη  των Ξανθιωτών.

Με “αέρα” Θεσσαλονίκης το STREAT ήρθε στη πόλη της Ξάνθης για να προσφέρει μια πολύ μεγάλη ποικιλία από μακαρονάδες με ιδιαίτερες σάλτσες και συνδυασμούς ζυμαρικών που σίγουρα δεν έχετε ξαναδοκιμάσει. Pink Vodka pasta, Asian pasta, Al pesto, γαριδομακαρονάδα,bolognese, είναι μερικές από τις ατελείωτες προτάσεις των ζυμαρικών που μπορείς να γευτείς στο Streat με πολύ χαμηλές τιμές.

Δοκίμασε τα ξεχωριστά coctails που μόνο το Streat μπορεί να σου προσφέρει όπως “Μai Tai”, Mojito, daquiri φράουλα,Margarita και πολλούς ακόμα δροσερούς γευστικούς συνδυασμούς.

 

Μετά την επιτυχημένη πορεία που συνεχίζει να έχει το Streat  Θεσσαλονίκης συνδυάζοντας ποιότητα και εξαιρετικές τιμές οι ιδιοκτήτες το έφεραν και στη Ξάνθη με υπεύθυνο των Ξανθιώτη Αδαμάντιο Κουφόπουλο o οποίος εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται με καταστήματα εστίασης στη συμπρωτεύουσα.

Streat στη Ξάνθη στη Βασιλέως Κωσταντίνου 35 -Τηλέφωνο για Delivery 25410-72741