Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Χατζημεστής κατά Νίκου Επιτρόπου: ” Ήσουν μόνο για να τα κονομάς…θα σε δικάσουμε με το Νόμο του ποδοσφαίρου”

Πρωτοφανή επίθεση δέχτηκε μέσω των social media ο πρώην Γενικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ξάνθη Νίκος Επιτρόπου από τον πρόεδρο των παλαίμαχων και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΑΟΞ Μπάμπη Χατζημεστή.

Ο ισχυρός άνδρας του Ορφέα Ξάνθης εξαπέλυσε βαριές κουβέντες κατά του Νίκου Επιτρόπου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του και κατηγορώντας τον για το ότι τόσα χρόνια κοιτούσε μόνο το οικονομικό συμφέρον του και ότι με κινήσεις που κάνει προσπαθεί να ισοπεδώσει τον ΑΟΞ. Επίσης τον προειδοποιεί ότι οι Ξανθιώτες θα τον δικάσουν με τον Νόμο του ποδοσφαίρου.

Μπορεί ο Μπάμπης Χατζημεστής να μην ανέφερε τους λόγους της “επίθεσης” στο Νίκο Επιτρόπου αλλά μέσα στη πόλη πλέον είναι γνωστό ότι τα πυρά του παλαίμαχου του ΑΟΞ έχουν να κάνουν με οικονομικά θέματα που αφορούν τις δύο πλευρές ( Επιτρόπου και ΠΑΕ Ξάνθη) σε μια περίοδο που ο ΑΟΞ “αγκομαχάει” από οικονομικής πλευράς.

Άλλωστε αν γυρίσουμε τον χρόνο λίγους μήνες πίσω με ένα περιστατικό που συνέβη στα επίσημα του Xanthi Fc Arena όταν και πάλι ο Νίκος Επιτρόπου δέχτηκε λεκτική επίθεση από άνθρωπο της ΠΑΕ και παραλίγο να πιαστούν στα χέρια την ώρα του αγώνα, τότε δεν είναι δύσκολο κανείς να καταλάβει ότι οι σχέσεις του πρώην Γενικού Διευθυντή του ΑΟΞ και της νυν διοίκησης της ΠΑΕ Ξάνθη και δεν είναι καλές αλλά και ότι μεταξύ τους υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί.