Main Menu

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
Ξάνθη, GR
13°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Σπύρος Τσιλιγγίρης: “Ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα μου ο κ. Γεωργαντάς- Θα συνεχίσω τον αγώνα στο πλευρό των αγροτών και των πολιτών.”

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Πρωθυπουργικού Γραφείου (κ. Σκέρτσος, κ. Δημητριάδης, κ Νέζης ) στο αίτημα του Σπύρου Τσιλιγγίρη αφού το πρωί της Παρασκευής ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων έφτασε στη Ξάνθη και επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές του Νόμου Ξάνθης μαζί με κλιμάκιο του Τοπικού ΕΛΓΑ, για να αποτυπώσουν, ιδίοις όμμασι, το μέγεθος και την έκταση των καταστροφών.

Αναλυτικά ο Σπύρος Τσιλιγγίρης αναφέρει:

Η ανταπόκριση του Πρωθυπουργικού Γραφείου (κ. Σκέρτσος, κ. Δημητριάδης, κ Νέζης ) στο αίτημα μου, να μεταβεί στην Ξανθη ο αρμόδιος Υπουργός για θέματα Γεωργίας, ήταν άμεση.
Είχα την τιμή να υποδεχτώ σήμερα το πρωί στην Ξανθη και στις πληγείσες περιοχές του Νόμου μας, τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Γεωργαντά και κλιμάκιο του Τοπικού ΕΛΓΑ, για να αποτυπώσουν, ιδίοις όμμασι, το μέγεθος και την έκταση των καταστροφών.
Η Κυβέρνηση έχει δηλώσει ότι θα βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών, ειδικά όταν προκύπτουν δύσκολες συνθήκες, όπως αυτές που βιώνει ο αγροτικός πληθυσμός του Νομού Ξάνθης αυτές της ημέρες.
Από την πλευρά μου δηλώνω ότι θα συνεχίσω τον αγώνα μου, όπως έχω κάνει από την πρώτη στιγμή, να είμαι στο πλευρό των αγροτών και όλων των πολιτών.
Ενημερώνω ότι τη Δευτέρα θα έχω στην Αθήνα, συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζο, ο οποίος σήμερα δεν μπόρεσε να παραστεί για προσωπικούς λόγους.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται, δέντρο και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται, δέντρο και εξωτερικοί χώροι