Main Menu

Γεύμα συνεργασίας από την παράταξη των “4” και σιγουριά για νίκη στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Γεύμα συνεργασίας πραγματοποιήθηκε από τις τέσσερις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης (ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ, ΑΓΑΠΗ για την ΞΑΝΘΗ, ΠΟΛΙΤΕΣ για την ΞΑΝΘΗ, ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ) του Δήμου Ξάνθης στο εστιατοριο ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ, την Τρίτη 28-6-2022.
Σε ένα ζεστό κλίμα, εκπρόσωποι από όλες τις Δημοτικές Παραταξεις, αντάλλαξαν απόψεις και θέσεις και συζήτησαν τα κακώς κείμενα της Δημοτικής αρχής.
Ο επικεφαλής των τεσσάρων Δημοτικών παρατάξεων κ. ΣΑΒΒΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, επισήμανε ότι από την επόμενη ημέρα που θα αναλάβουμε τη διοίκηση του Δήμου Ξάνθης χρειάζεται πολλή και σκληρή δουλειά ώστε να επαναφέρουμε το δήμο μας στην κανονικότητα. Τόνισε επίσης ότι στον αγώνα αυτόν δεν περισσευει κανεις καλωντας τον κόσμο να συστρατευτεί στην μεγάλη αυτή προσπάθεια .
Κλείνοντας ευχαρίστησε τους τρεις υπόλοιπους επικεφαλής των δημοτικών [παρατάξεων ΠΑΠΑΧΡΟΝΗ ΙΩΑΝΝΗ, ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟ και ΛΥΡΑΤΖΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗ για την αψογη συνεργασια όπως και ολους τους Δημοτικούς συμβούλους των τεσσάρων δημοτικών παρατάξεων.