Main Menu

Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024
Ξάνθη, GR
20°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Συνέντευξη για εκδηλώσεις της Π.Ε Ξάνθης- Επανέρχεται η “ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ”.

Συνέντευξη παραχώρησε στα ΜΜΕ της Ξάνθης ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης το πρωί της Τετάρτης στην αίθουσα συσκέψεων της Αντιπεριφέρειας Ξάνθης παρουσιάζοντας τις εκδηλώσεις της Π.Ε Ξάνθης.

Μεταξύ των άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης ει του φεστιβάλ VIA EGNATIA 2022.αναφέρθηκε και σε άλλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Π.Ε Ξάνθης όπως οι «Ημέρες Μνήμης 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή» , η συναυλία με τον Δημήτρη Μπάση στις 14 Σεπτεμβρίου αλλά και μία  θεατρική παράσταση  “ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΑΓΓΕΛΩΝ” που είναι προγραμματισμένη να γίνει  στις 16 Σεπτεμβρίου για την επέτειο των 100 Χρόνων από την Μικρασιατική .

Επίσης  όπως ανακοίνωσε επανέρχεται η “ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ” στις 2 Σεπτεμβρίου και για την τόνωση της αγοράς όπου τα καταστήματα εκείνη την ημέρα θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι και τις 12 το βράδυ.

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Τάσος Τεφρωνίδης τον οποίο ευχαρίστησε πριν ολοκληρώσει την ομιλία του ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κάνοντας αναφορά στην σημαντική συμβολή του για την δράση “Ημέρες Μνήμης 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή” και συγκεκριμένα για την σχεδίαση του πανό που βρίσκεται αναρτημένο έξω από το κτίριο της ΠΕ Ξάνθης.

Τέλος την συνέντευξη ολοκλήρωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Ξάνθης κ. Ιωάννης Κατσούλης  ο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε τον κ. Κουρτίδη για την ευκαιρία που έδωσε  στον Σύλλογο Μικρασιατών  Ξάνθης ώστε να διοργανώσει αυτές τις εκδηλώσεις.

Δείτε απόσπασμα απο την συνέντευξη: