Main Menu

ΑΟΞ ώρα μηδέν: Σκέψεις για να κατεβάσουν ρολά τέλος του μήνα εργαζόμενοι και προπονητές.

55 χρόνια ζωής συμπληρώνει ο ΑΟΞ …σαν σήμερα στις 26 Αυγούστου του 1967 εγκρίθηκε το καταστατικό του ΑΟΞ που ξεκίνησε από την ένωση των δύο μεγάλων ομάδων της πόλης τον Ορφέα και την Ασπίδα .

Σε διαφορετικές συνθήκες σήμερα θα γιορτάζαμε τα 55 χρόνια ζωής της αγαπημένης μας ομάδας μας αλλά δυστυχώς οι εξελίξεις είναι ΤΡΑΓΙΚΕΣ για το μέλλον της ομάδας της Θράκης. Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι άνθρωποι που έβαλαν “πλάτη” και συνεχίζουν να στηρίζουν την ομάδα μέχρι και σήμερα από τις 8 Αυγούστου που ξεκίνησε η προετοιμασία , απλήρωτοι και μόνοι  πλέον κουράστηκαν.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ξάνθης Βασίλης Παπαδημητρίου ενώ είχε μια επικοινωνία με τους ανθρώπους της ΠΑΕ από τότε που ξεκίνησε η προετοιμασία έκοψε κάθε επικοινωνία και πλέον δεν σηκώνει ούτε τα τηλέφωνα τις τελευταίες ημέρες.

Αυτή ήταν η αφορμή που ξεχείλισε το ποτήρι με τους εργαζομένους και προπονητές να είναι αποφασισμένοι να ενημερώσουν τον Bill Papas με ένα απλό sms (αφού δεν υπάρχει και άλλος τρόπος) ότι τέλος του μήνα κατεβάζουν ρολά και του παραδίδουν τα κλειδιά.

Ελπίζουμε (αν και εδώ και μήνες δεν κάνουμε και κάτι άλλο) ότι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο και έστω και την τελευταία στιγμή θα υπάρχει κάποια εξέλιξη ώστε να μην γίνει πραγματικότητα το χειρότερο σενάριο για τον ΑΟΞ μας

 

Ακολουθήστε την XanthiDaily σε όλες τις πλατφόρμες για να μαθαίνετε καθημερινά τα νέα της Ξάνθης:

Google News       Youtube    Twitter   Facebook     Instagram