Main Menu

Θράκη: Ξυλοκόπησε άγρια την έγκυο σύζυγό του

Ακόμη ένα βίαιο ενδοοικογενειακό περιστατικό αποκαλύφθηκε στην Αλεξανδρούπολη, όπου παραπέμφθηκε στην δικαιοσύνη ένας άνδρας που φέρεται ότι ξυλοκόπησε την έγκυο -στο πρώτο της παιδί- 18χρονη σύζυγό του και μάλιστα απείλησε ότι θα την σκοτώσει μαζί με το αγέννητο μωρό!

Αυτή τη φορά, η νεαρή γυναίκα δεν χαρίστηκε στο «νταή» σύζυγό της και τον κατήγγειλε στις αρχές, με αποτέλεσμα να του ασκηθεί δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και απειλή και να παραπεμφθεί στο Αυτόφωρο, που του απαγόρευσε να πλησιάζει την 18χρονη και το σπίτι της σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων. Την υπόθεση έφερε στο φως ο δικηγόρος της γυναίκας Δημοσθένης Φωτιάδης, που μίλησε στην εφημερίδα «Γνώμη» δηλώνοντας ότι η δικαιοσύνη έδρασε γρήγορα και αποτελεσματικά υπέρ της γυναίκας θύματος και την προστάτευσε στα πλαίσια του νόμου.

Υπενθυμίζεται ότι η τοπική κοινωνία στην Αλεξανδρούπολη δεν έχει συνέλθει ακόμη από τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου της 29χρονης Τζεβριέ από τον σύζυγό της, που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς.