Main Menu

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
14°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Θάσος-Καβάλα: Ακυρώθηκαν δρομολόγια του φέρι μποτ γιατί… ο καπετάνιος ήταν μεθυσμένος

Απρόοπτο εμπόδιο συνάντησαν οι επιβάτες που θέλησαν να μπουν στο φέρι μποτ για να κάνουν το δρομολόγιο Καβάλα-Θάσος-Καβάλα, την Κυριακή.

Τρία δρομολόγια της γραμμής ακυρώθηκαν, γιατί ο καπετάνιος του πλοίου φέρεται να ήταν μεθυσμένος, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες.

Όπως αναφέρει το proininews.gr για το περιστατικό ενημερώθηκε η εισαγγελική αρχή που παρήγγειλε τη διενέργεια αλκοτέστ. Το φέρι μποτ έκανε δρομολόγιο όταν τελικά το αλκοτέστ βγήκε αρνητικό.

Συνελήφθη ο πλοίαρχος

Σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Ναυτιλίας, οι λιμενικοί προχώρησαν στη σύλληψη του πλοιάρχου χθες το μεσημέρι. Συγκεκριμένα, η Λιμενική Αρχή της Θάσου ενημερώθηκε για περιστατικό μέθης του ανωτέρω, ενώ σε επανειλημμένες κλήσεις στελεχών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και σε αναζήτησή του στο πλοίο, ο ίδιος δεν ανταποκρινόταν.

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, ενώ τα προγραμματισμένα δρομολόγιά του δεν εκτελέστηκαν και οι επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους από έτερα δρομολογημένα πλοία.