Main Menu

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
Ξάνθη, GR
18°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Σοβαρό τροχαίο στα Νεκροταφεία της Ξάνθης.

Ένα θανατηφόρο (;) όπως ενημερωθήκαμε στην αρχή τροχαίο συνέβη πριν λίγα λεπτά στην έξοδο της Ξάνθης προς Λάγος, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες , όχημα παρέσυρε πεζό ο οποίος περπατούσε επάνω στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα, ο πεζός να χάσει τη ζωή του.

Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο και παρέλαβε τον άτυχο άνδρα και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου οι γιατροί έκαναν προσπάθειες για αρκετή ώρα να τον διατηρήσουν στη ζωή, όμως όσο περνούσε η ώρα δεν υπήρχε καμία θετική εξέλιξη καθώς τα τραύματα του ήταν βαριά. Πριν λίγο όπως πληροφορίες μας αναφέρουν, ο άτυχος άνδρας επανήλθε όμως η κατάσταση του είναι αρκετά σοβαρή. Για το τροχαίο την έρευνα διεξάγει η Τροχαία Ξάνθης.

Οφείλουμε εδώ να ξεκαθαρίσουμε πως όταν δημοσιεύσαμε την είδηση, όλες οι πληροφορίες μας ανέφεραν πως ο άνδρας ήταν νεκρός και πριν λίγο οι ίδιες πηγές μας ανέφεραν πως μετά από αρκετή ώρα προσπάθειας των γιατρών και ενώ οι ελπίδες εξανεμιζόταν , επανήλθε στη ζωή  όμως είναι σε παρά πολύ σοβαρή κατάσταση.

ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ