Main Menu

Δολοφονία στην Καβάλα: Θρήνος στην κηδεία του 52χρονου—Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη

Το τελευταίο αντίο στον 52χρονο που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Χρυσούπολη Καβάλας είπαν συγγενείς και φίλοι.

Η κηδεία του πατέρα δυο παιδιών έγινε σε κλίμα οδύνης, με όλους να ζητούν να εντοπιστεί και να συλληφθεί το άτομο που δολοφόνησε τον 52χρονο. Το πρωί του Σαββάτου, η χήρα του κινούμενη με αναπηρικό αμαξίδιο καθώς αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, τα δύο παιδιά του, στενοί συγγενείς και φίλοι του  άνδρα που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ, είπαν το τελευταίο αντίο στον 52χρονο, η κηδεία του οποίου τελέστηκε στην Χρυσούπολη.

Φίλοι του επί δεκαετίες και συγγενείς του επιμένουν πως ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος, ευγενικός και ήπιος, που δεν είχε διαφορές και ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν.

Κηδεία στην Καβάλα

Την ίδια ώρα, συνεχίζουν να αναζητούνται τα αίτια της μυστηριώδους δολοφονίας του 52χρονου άντρα. Παρά το ανθρωποκυνηγητό η Αστυνομία δεν έχει καταφέρει να εντοπίσει τον δράστη, τη στιγμή που έχει αποκλειστεί το σενάριο της ληστείας.

Ο δράστης σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις χρησιμοποίησε κυνηγετικό όπλο ενώ πυροβόλησε το θύμα από απόσταση μικρότερη των 10 μέτρων. Τα σκάγια που χρησιμοποίησε είναι αυτά που βάζουν οι κυνηγοί για να σκοτώσουν αγριογούρουνα. Αυτό δείχνει πως ο δολοφόνος του 52χρονου δεν ήθελε να δώσει καμία πιθανότητα στο θύμα να επιβιώσει από την επίθεση.

Όλες οι πληροφορίες που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί της ασφάλειας Καβάλας τους οδηγούν στο αρχικό συμπέρασμα πως κίνητρο της δολοφονίας είναι οι προσωπικές διάφορες που πιθανότατα είχε με τον δράστη ο 52χρονος οι οποίες όμως παραμένουν άγνωστες μέχρι αυτή τη στιγμή.

Οι αρχές αναζητούν και υλικό από κάμερες ασφάλειας καταστημάτων της περιοχής που τυχόν έχουν καταγράψει τις κινήσεις του δράστη πριν ή μετά την εν ψυχρώ δολοφονία.