Main Menu

Επίσημο: Δεν κατεβαίνει υποψήφιος ο Βασίλης Τσολακίδης-Ετοιμάζεται νέο ισχυρό ψηφοδέλτιο για τον Δήμο Αβδήρων.

Tην απόφαση του να μην κατέβει υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές στο Δήμο Αβδήρων ανακοίνωσε επίσημα ο Βασίλης Τσολακίδης ενώ σημείωσε ότι ήδη σχηματίζεται ένα νέο ισχυρό ψηφοδέλτιο με νέο αρχηγό για την διεκδίκηση του Δήμου Αβδήρων.

Αναλυτικά αναφέρει:

Σήμερα δηλώνω και επίσημα ότι δεν θα είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές για το Δήμο Αβδήρων.
Ήδη έχει ανοίξει ένας διάλογος στην παράταξη μας για την επιλογή νέου αρχηγού καθώς και για την συγκρότηση ενός ισχυρού ψηφοδελτίου, το οποίο είμαι σίγουρος ότι θα διεκδικήσει και θα κερδίσει τις αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Αβδήρων τον Οκτώβρη του 2023 !
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους συνδημότες και συνδημότισσες που με στήριξαν τόσα χρόνια.
Εισέπραξα αγάπη, εμπιστοσύνη, αναγνώριση, παρότρυνση και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι προσπάθησα με όλες τις δυνάμεις μου να σταθώ αντάξιος και να τιμήσω την ψήφο σας.
Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους συνυποψηφίους- μέλη της παράταξης μας, παλιούς και νέους, για την κοινή προσπάθεια και την ανιδιοτελή προσφορά τους στον τόπο μας.
Δώσαμε για πολλά χρόνια πολλούς αγώνες και θα συνεχίσουμε από κοινού με όσους πολίτες έχουμε κοινά οράματα να είμαστε ενεργοί για το κοινό καλό.
Ο τόπος μας έχει τεράστιες δυνατότητες και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από όλους μας για να αναδειχτούν.
Η εμπειρία που απέκτησα με υποχρεώνει να παραμείνω ενεργός πολίτης και στις επάλξεις για να βοηθήσω αυτόν τον τόπο από όπου μπορώ.