Main Menu

Η Ξάνθη υποδέχτηκε Ολυμπιονίκες και πλημμύρισε υπερηφάνεια

Πλημμύρησε υπερηφάνια η πόλη της Ξάνθης το απόγευμα του Σαββάτου με την παρουσία των Ολυμπιονικών στην εκδήλωση με θέμα “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ” που διοργάνωσε η Δ.Ε.Ε.Π Ξάνθης στο υπαίθριο θεατράκι απέναντι απο το γήπεδο του ΟΤΕ.

Αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στη κεντρική πλατεία της Ξάνθης για να δούνε απο κοντά ανθρώπους που αφήσαν το στίγμα τους στον αθλητισμό με τις επιτυχίες τους όπως την Βούλα Πατουλίδου, τον Κώστα Γκατσιούδη, τον Άγγελο Παυλακάκη, την Κελεσίδου Αναστασία, τον Νίκο Ιωσηφίδη, τον Ισκαν Σελίμ, τον Μιχαλεντζάκη Δημοσθένη και τον Ιάσωνα Παππαδόπουλο.

Τον λόγο πήρε αρχικά ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π Ξάνθης Αλέξανδρος Νταμπουρατζής ο οποίος ευχαρίστησε και καλωσόρισε τους Ολυμπιονίκες ενώ αμέσως μετά ένας ένας οι αθλητές αφού έπαιζε ένα βίντεο απο την συμμετοχή τους στους αγώνες έπαιρναν τον λόγο.

Το πιο θερμό χειροκρότημα όμως κέρδισε η Βούλα Πατουλίδου η οποία ήταν η πρώτη γυναίκα που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς αγώνες και αφού πήρε πρώτη τον λόγο συγκίνησε όλους με τα όμορφα λόγια της.

Δείε το βίντεο με την ομιλία της:

Ακολουθήστε την XanthiDaily σε όλες τις πλατφόρμες για να μαθαίνετε καθημερινά τα νέα της Ξάνθης:

Google News       Youtube    Twitter   Facebook     Instagram