Main Menu

Έγκλημα στην Καβάλα: Σοκάρει ο ιατροδικαστής-“Σκότωσε πρώτα το βρέφος μπροστά στα μάτια της μητέρας του”

Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση για το διπλό έγκλημα στην Καβάλα, στο χωριό “Λεκάνη”.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας ThessToday.gr από τη νεκροψία προκύπτει αρχικά ότι ο δράστης πυροβόλησε εξ’ επαφής και σκότωσε πρώτα το βρέφος, μπροστά στα μάτια της μητέρας του. Στη συνέχεια σκότωσε την πρώην σύντροφό του και δευτερόλεπτα αργότερα, αυτοκτόνησε.

Η νεκροψία έδειξε ότι ο 56χρονος πυροβόλησε δύο φορές τον εαυτό του, μία στο στήθος και μία στο στόμα, που ήταν και η χαριστική βολή. Ο δράστης πυροβόλησε με την καραμπίνα αριστερά στην πλάτη του βρέφους. Είναι ανατριχιαστικό ότι από το άψυχο κορμάκι του βγήκαν περίπου 10 σκάγια.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά σκότωσε την 30χρονη γυναίκα, γεμίζοντας ξανά το όπλο του με δράμια, δηλαδή σκάγια που σκοτώνουν αγριογούρουνα. Στη σορό της γυναίκας βρέθηκαν 6 δράμια. Φαίνεται πως την πυροβόλησε στην πλάτη, από δεξιά προς τα αριστερά, μία φορά. Τα δράμια την βρήκαν στην καρδιά και στους πνεύμονες, με την γυναίκα να πεθαίνει ακαριαία.

Όπως αναφέρει ο ιατροδικαστής, Νίκος Κιφνίδης, στην ιστοσελίδα Voria.gr, η συγκεκριμένη υπόθεση ήταν πολύ σκληρή και ιδίως η ιατροδικαστική εξέταση του μόλις 11 μηνών Στέλιου.

Όταν τελικά ο 56χρονος δράστης έστρεψε το όπλο στον εαυτό του, η πρώτη του προσπάθεια να αυτοκτονήσει απέτυχε, καθώς φαίνεται πως γλίστρησε η καραμπίνα από τα χέρια του. Ο 56χρονος αυτοπυροβολήθηκε πρώτα λοξά, από τα δεξιά προς τα αριστερά, με αποτέλεσμα να σπάσει μερικά πλευρά, χωρίς όμως να προκαλέσει τον θάνατό του. Ο δράστης τότε, έβαλε νέα σφαίρα στο όπλο και αυτήν τη φορά έβαλε στο στόμα του την κάννη και πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.