Main Menu

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
Ξάνθη, GR
17°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Η Ξάνθη έχει ξανά κολυμβητήριο-Με κάθε επισημότητα τα εγκαίνια.

Το απόγευμα της Κυριακής στον εξωτερικό χώρο του Κολυμβητηρίου Ξάνθης πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Δημοτικού Κολυμβητηρίου το οποίο και επίσημα άνοιξε τις πόρτες του και λειτουργεί μετά απο έντεκ ολόκληρα χρόνια χρόνια.

Αρχικά ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ.κ Παντελεήμων παρουσία επισήμων και αρκετών Ξανθιωτών τέλεσε τον αγιασμό, αμέσως μετά τον λόγο πήρε αρχικά ο ίδιος ο Μητροπολίτης ο οποίος εκτός τών άλλων ευχαρίστησε την Δημοτική αρχή για την επαναλειτουργία του Κολυμβητηρίου ενώ αμέσως μετά στο βήμα ανέβηκε ο Δήμαρχος Ξάνθης επεσημαίνοντας το πόσο σημαντική είναι η λειτουργία του Κολυβητηρίου για την πόλη της Ξάνθης.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις των παλαιμάχων και των χορηγών για να έρθει η ώρα που ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης μαζί με κάθε ένα μέλος των τριών Συλλόγων Ξάνθης κόψανε την κορδέλα.

Tα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία του προέδρου της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Κυριάκου Γιαννόπουλου, των Βουλευτών Ξάνθης κ. Σπύρου Τσιλιγγίρη και Μπαράν Μπουρχάν, του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Κωνσταντίνου Κουρτίδη, του Στρατηγού Διοικητή του Δ΄Σώματος Στρατού κ. Ιωάννη Τσιόπλου.

 

Δείτε αποσπάσματα απο τα εγκαίνια και των αγιασμό του Κολυμβητηρίου Ξάνθης: