Main Menu

Μετονομάζεται σε Ξάνθη ο Ορφέας με σήμα τον ιστορικό Δημόκριτο- Κάλεσμα στο Le Chalet για στήριξη του εγχειρήματος.

Προχωράει από ότι φαίνεται το εγχείρημα των παλαιμάχων να μετονομάσουν την ομάδα του Ορφέα σε Ξάνθη με σκοπό να υπάρχει ομάδα που θα αγωνίζεται τουλάχιστον στην Γ’ Εθνική κατηγορία με έδρα το ιστορικό γήπεδο του ΑΟΞ, το όνομα της Ξάνθης και σήμα τον ιστορικό Δημόκριτο.

Αυτό ανακοίνωσε τουλάχιστον ο πρόεδρος του Ορφέα Ξάνθης Χρηστος Μουρτζάνος μέσω της σελίδας του Ορφέα και μάλιστα καλεί όσους θέλουν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια την Δευτέρα στις 24 Οκτωβρίου σε συγκέντρωση στo Le Chalet

Αναλυτικά ο πρόεδρος του Ορφέα Ξάνθης αναφέρει:

Ειμασταν για 31 χρόνια το στολίδι και το νοικοκυριό της ποδοσφαιρικής Ελλάδας και ξαφνικά μας κατέβασαν το διακόπτη.
Μέσα σε ενάμιση χρόνο διέλυσαν τα πάντα και δεν μας δώσανε έστω το δικαίωμα να είναι η ομάδα μας ούτε στην Γ Εθνική.
Ξέροντας την μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνω και τις δυσκολίες που θα βρούμε μπροστά μας, αποφασίσαμε για τον ιστορικό Ορφέα να τον μετονομασουμε σε Ξάνθη, με σήμα τον ιστορικό Δημόκριτο!
Όσοι φίλοι του Ξανθιώτικου ποδοσφαίρου θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια, τους περιμένουμε την Δευτέρα στις 24/10 στο le chalet και ώρα 19:00 να δείξουν το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για την ομάδα.
Ξανθιωτη φιλαθλε ξέρουμε ότι ήσουν στα εύκολα αλλά ξέρουμε ότι ήσουν πάντα και στα δύσκολα. Σε περιμένουμε να μας το δείξεις.
Απ’ την διοίκηση του Ορφέα Ξάνθης, Χρήστος Μουρτζανος