Main Menu

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
16°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Προχωράει η αλλαγή του ονόματος του Ορφέα σε Γ.Σ Ξάνθη.

Με τον δικηγόρο Δημήτρη Μπρατίδη αυτή την φορά στο πλευρό  του ο πρόεδρος των παλαίμαχων και μεγαλομέτοχος του Ορφέα Μπάμπης Χατζημεστής ανακοίνωσε και επίσημα το απόγευμα της Δευτέρα Le Chalet την προσπάθεια που ξεκινάει με την αλλαγή του ονόματος του Ορφέα σε Γυμναστικός Σύλλογος Ξάνθης.

O κ.Χατζημεστής μεταξύ των άλλων ξεκαθάρισε ότι η προσπάθεια αυτή που ξεκινάει δεν έχει καμία σχέση με τον ΑΟΞ ενώ στη συνέχεια παίρνοντας τον λόγο και ο Νομικός κ. Μπρατίδης ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα στην χρήση του σήματος με τον Δημόκριτο αφού θα υπάρχει μια παραλλαγή με αυτόν που είχε ο ΑΟΞ αλλά και ότι ήδη ο Δημόκριτος χρησιμοποιείται σαν σήμα απο πολλούς συλλόγους χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Παρών στην συνάντηση ήταν και ο αντιδήμαρχος Μανώλης Φανουράκης εκπροσωπώντας τον Δήμο Ξάνθης ο οποίος ξεκαθάρισε την στήριξη του Δήμου τόσο σε αυτό το εγχείρημα που ξεκινάει όσο και στην προσπάθεια που γίνεται απο την άλλη πλευρά στην “αναγέννηση” του ερασιτέχνη και ότι δεν είναι καλό για την πόλη να συνεχίσει να υπάρχει αυτή η κόντρα.

Τέλος ο κ. Χατζημεστής κάλεσε άμεσα να εγγραφούν τα νέα μέλη αλλά και όσους θέλουν να βοηθήσουν οικονομικά το εγχείρημα αυτό να το κάνουν άμεσα, τονίζοντας πως η ομάδα μπορεί να κάνει μεταγραφές μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.