Main Menu

Στη ΜΕΘ μετά από τροχαίο ο δημιουργός του Μουσείου Κέρινων Ομοιομάτων Θόδωρος Κοκκινίδης.

Το βράδυ της Πέμπτης 27 Οκτωβρίου 2022 σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα με σφοδρή σύγκρουση δύο ΙΧΕ αυτοκινήτων στην έξοδο της Εγνατίας Οδού προς την Εξοχή, προκαλώντας τον τραυματισμό και των δύο εμπλεκόμενων οδηγών.

Ο οδηγός του ενός οχήματος, το οποίο έφερε γερμανικές πινακίδες, τραυματίστηκε ελαφρά. Δυστυχώς, ο δεύτερος οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά, μάλιστα χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του από το όχημά του.

Πρόκειται για τον γνωστό και αγαπητό στην κοινωνία της Καβάλας Θόδωρο Κοκκινίδη, ο οποίος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας βαριά τραυματισμένος.

Ο 45χρονος δημιουργός του Μουσείου Κέρινων Ομοιομάτων στα Κηπιά υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση αργά το βράδυ της ίδιας μέρας, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και έτσι κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝΚ όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες  η βελτίωση της κατάστασης της υγείας του Θόδωρου Κοκκινίδη «δείχνει» ότι ακόμη και εντός της ημέρας ενδέχεται να εξέλθει από τη ΜΕΘ και να συνεχίσει τη νοσηλεία του σε «κανονική» κλίνη του Νοσοκομείου, έως ότου ξεπεράσει πλήρως κάθε κίνδυνο και πάρει το εξιτήριό του, με τους θεράποντες ιατρούς να εμφανίζονται, πλέον, ιδιαίτερα αισιόδοξοι.

kavalapost