Main Menu

Θράκη: Εκπαιδευτικός εγκλωβίστηκε στην ψευδοροφή του νοσοκομείου.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας και αφορά έναν άνδρα περίπου 40 ετών εκπαιδευτικός ο οποίος μάλιστα ασκεί κανονικά το επάγγελμά του!

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με τις πληροφορίες  το ΕΚΑΒ δέχτηκε τηλεφώνημα από έναν άνδρα ο όποιος ζητούσε τη βοήθεια τους αναφέροντάς τους ότι δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Ωστόσο ακόμη και στην επικοινωνία που μαζί τους έδειχνε ότι ήταν σε διαταραχή και αναστάτωση καθώς ζητούσε να τον παραλάβουν από τη… Θεσσαλονίκη!.

Οι υπηρεσία του ΕΚΑΒ κατάφερε τελικά κατάφεραν να εντοπίσει τον άνδρα ο όποιος βρισκόταν στο σπίτι του στην Αλεξανδρούπολη και να τον παραλάβουν μεταφέροντας τον στο Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης.

Αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία μεταφοράς του στο χώρο του νοσοκομείου και του έγινε ο πρώτος έλεγχος, τοποθετήθηκε σε θάλαμο.

Εκεί όμως ξεκίνησε μία νέα «περιπέτεια».

Ο εκπαιδευτικός προφανώς συνέχισε να βρίσκεται σε ψυχική αναστάτωση και μπήκε στο μπάνιο, έβγαλε τις γυψοσανίδες της οροφής και άρχισε να κινείται στο εσωτερικό της ψευδοροφής στην μονάδα που νοσηλευόταν.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί σε μεταξύ σωληνώσεων και καλωδίων με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός. Όταν τον εντόπισαν οι υπάλληλοι του νοσοκομείου κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία για να τον απεγκλωβίσει δίνοντας αρχικά ένα αίσιο τέλος στην περιπέτεια αυτή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες χρειάστηκαν τουλάχιστον 4 ώρες για να καταφέρουν να τον απεγκλωβίσουν σώο καθώς καταρχάς ήταν ιδιαίτερα δύσκολος ο εντοπισμός του ασθενούς για το σημείο που είχε καταφέρει να φτάσει μέσα στην ψευδοροφή αλλά και ο απεγκλωβισμός του καθώς υπήρχαν κίνδυνοι τόσο για πιθανή πτώση του αλλά και ηλεκτροπληξίας.

focustonevro.gr