Main Menu

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
18°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

ZILLIS GOLD: Η πιο αξιόπιστη λύση στην Ξάνθη για συναλλαγή χρυσού και μετρητών.

Ο χρυσός εδώ και χιλιάδες χρόνια προσδίδει αξιόπιστη εγκυρότητα μεταξύ των συναλλαγών του ανθρώπου ανεξάρτητα των αποσταθεροποιητικών παραγόντων που εμφανίζονται στην κοινωνία την οικονομία και φυσικά στο υπάρχον νόμισμα κάθε εποχής.

Είναι διαχρονικά σταθερό «εργαλείο» επένδυσης και προσφέρει απροβλημάτιστη ρευστοποίηση δίχως τρομακτικές διακυμάνσεις στα πλαίσια της διεθνούς τιμής του στα χρηματιστήρια. Ειδικότερα εδώ και 7 μήνες λόγω των γεοπολιτικών εξελίξεων στην Ουκρανία η τιμή του χρυσού σημείωσε μεγάλη άνοδο και συνεχίζει να την διατηρεί.

Στο ZILLIS GOLD στην Ξάνθη έχετε την δυνατότητα να εκτιμήσετε 100% αξιόπιστα όλες τις χρυσές λίρες και χρυσά αντικείμενα κάθε είδους και μορφής απο πιστοποιημένο επαγγελματία με εξειδίκευση στον χρυσό και πολυετή εμπειρία στην αγορά χρυσού.

Στο κατάστημα ZILLIS GOLD στην Μιχ.Καραολή 49 (έναντι ALPHA BANK) μπορείτε να έρθετε για δωρεάν εκτίμηση της αξίας οποιουδήποτε χρυσού αντικειμένου και να λάβετε άμεσα την βέλτιστη προσφορά μετρητών.

Αγορά (εξαργύρωση) ή πώληση (επένδυση) χρυσών λιρών με όλα τα κριτήρια γνησιότητας, με ακριβή μέτρηση των καρατίων, του βάρους, της κατάστασης και του μεγέθους. Η καλύτερη συναλλαγή χρυσού-μετρητών στο καλύτερο κατάστημα στις καλύτερες τιμές στην καλύτερη εποχή.

ZILIS GOLD -Ξάνθη

Μιχαήλ Καραολή 49 (Έναντι Alpha Bank)

Tηλέφωνο: 25415-52375 ,697 194 2772