Main Menu

Παράπονα για την καθυστέρηση του νέου ταρτάν στο ΔΑΚ- Μανώλης Φανουράκης: “Πρέπει να αντικαταστήσουμε πρώτα την άσφαλτο”

Διαμαρτυρίες είχαμε το πρωί της Πέμπτης απο ακροατές του Super88 radio στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή με τον Γιάννη Κοκκαλίδη για την καθύστερηση που υπάρχει όσον αναφορά την αντικατάσταση του ταρτάν στο ΔΑΚ από τον Δήμο Ξάνθης.

Οι εργασίες έχουν σταματήσει και αυτός είναι ο λόγος που οι ακροατές έκαναν τα παράπονα τους τηλεφωνικά ζητώντας εξηγήσεις για αυτήν την καθυστέρηση.

H xanthidaily.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον αντιδήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Φανουράκη ο οποιός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους έχουν σταματήσει προσωρινά οι εργασίες.

Συγκεκριμένα ανέφερε: “κατά την διάρκεια των εργασιών της αντικαταστασης του ταρτάν στο ΔΑΚ απο το αρμόδιο συνεργείο εντοπίσαμε ότι υπήρχαν σημαντικές φθορές στην άσφαλτο που υπήρχε απο κάτω. Για αυτόν τον λόγο είναι αναγκαίο να προχωρήσουμε πρώτα σε αντικατάτασταση της ασφάλτου με νέα κάτι για το οποίο χρειάζεται και η αντίστοιχη μελέτη και ένα εύλογο χρονικό διάστημα και μετά απο αυτό θα γίνει η τοποθέτηση του νέου ταρτάν” σημείωσε ο αντιδήμαρχος Ξάνθης για το θέμα αυτό απαντώντας έτσι στα ερωτήματα των ακροατών.

 

Ακολουθήστε την XanthiDaily σε όλες τις πλατφόρμες για να μαθαίνετε καθημερινά τα νέα της Ξάνθης:

Google News       Youtube    Twitter   Facebook     Instagram