Main Menu

Η Ξάνθη ζει στους “ρυθμούς” του 8ου Δημοκρίτειου Ημιμαραθώνιου.

Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβούλιου Ξάνθης όπου και παρουσιάστηκαν οι μεγάλοι χορηγοί του 8ου Δημοκρίτειου Ημιμαραθώνιου Ξάνθης που γίνετε και με την στήριξη του Δήμου Ξάνθης, της Αντιπεριφέρειας Ξάνθης και του Δήμου Αβδήρων.

Τον λόγο αρχικά πήρε ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης ο οποίος τόνισε ότι είναι επιβεβλημένη η στήριξη του Δήμου Ξάνθης σε τέτοιες διοργανώσεις. Αμέσως μετά τοποθετήθηκε ο πρόεδρος τον Xanthi Runners Άκης Γκορόγιας ευχαριστώντας όλους όσους συμβάλουν για να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η μεγαλύτερη δρομική γιορτή της Θράκης ενώ ο επικεφαλής της Τροχαίας ανέλυσε πως οι εθελοντές μπορούν να κάνουν το έργο της τροχαίας πιο εύκολο έτσι ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα κατά την διάρκεια του Ημιμαραθώνιου.

Αμέσως μετά μίλησαν στα ΜΜΕ της Ξάνθης οι μεγάλοι χορηγοί της εκδήλωσης, για την SUNLIGHT μίλησε ο Σπύρος Νάκος ο οποίος εκτός των άλλων δεν παρέλειψε να τονίσει πόσο σημαντικό είναι που πολλοί εργαζόμενοι της SUNLIGHT θα πάρουν μέρος στον Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο ενώ την Συνεταιριστική Ασφαλιστική εκπροσώπησε ο Στράτος Κοντός σημειώνοντας ότι η Ασφαλιστική είναι δίπλα σε τέτοιες προσπάθειες και είναι χαρούμενος που φέτος θα συμβάλλουν σε μια τέτοια όμορφη εκδήλωση.

Για επαγγελματικούς λόγους δεν κατάφερε να βρεθεί στην συνέντευξη εκπρόσωπος της E-VALUE του τρίτου μεγάλου χορηγού του 8ου Δημοκρίτειου Ημιμαραθώνιου ενώ όλοι έδωσαν ραντεβού για την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης.

Δείτε βίντεο απόσπασμα απο την Συνέντευξη Τύπου και όσα δήλωσαν οι εκπρόσωποι των δύο μεγάλων χορηγών Στρατος Κοντός και Σπύρος Νάκος.

 

Ακολουθήστε την XanthiDaily σε όλες τις πλατφόρμες για να μαθαίνετε καθημερινά τα νέα της Ξάνθης:

Google News       Youtube    Twitter   Facebook     Instagram