Main Menu

Απο τα ξημερώματα της Πέμπτης η “Άριελ” θα πλήξει την Θράκη με βροχές και δυνατούς ανέμους.

Απο τα ξημερώματα της Πέμπτης η κακοκαιρία “Άριελ” θα ξεκινήσει να επηρεάζει την περιοχή της Θράκης όπως μας ενημερώνουν τα Καιρικά Νέα Θράκης χωρίς όμως τα έντονα καιρικά φαινόμενα και με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχοπτώσεις και τους δυνατούς ανέμους έως και 7 bf.

Πιο αναλυτικά:

Η νέα “κακοκαιρία” με το όνομα Αριέλ άρχισε ήδη να επηρεάζει την δυτική Ελλάδα. και από τα ξημερώματα περιμένουμε να φτάσει και στην Θράκη μας.

Αρχικά να τονίσουμε ότι δεν αναμένονται έντονα φαινόμενα τα οποία θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα στην περιοχή μας. 
Αναλυτικότερα μέχρι και τις πρώτες βραδινές ώρες σήμερα Τετάρτη δεν περιμένουμε βροχές, ίσως κάποιες τοπικές ψιχάλες με σύντομη διάρκεια.

Από τα ξημερώματα περιμένουμε σταδιακά να αρχίσει να βρέχει στα περισσότερα τμήματα της Θράκης, βροχές χειμερινού τύπου κατά βάση. Απο τις μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης και μέχρι το απόγευμα οι βροχές φαίνεται να έχουν μεγαλύτερη ένταση κατά τόπους, πιθανόν να έχουμε και σποραδικές καταιγίδες στα ανοιχτά του Θρακικού και στην Σαμοθράκη αλλά σε καμία περίπτωση δεν αναμένουμε ακραία φαινόμενα.

Στη Θάσο και συγκεκριμένα στο ανατολικό κομμάτι του νησιού οι βροχές/καταιγίδες δείχνουν να είναι εντονότερες και ίσως τοπικά παρουσιαστούν μικρό προβλήματα σίγουρα οι κάτοικοι της περιοχής θα ξέρουν καλύτερα σε ποια σημεία δημιουργούνται εύκολα πλημμυρικά φαινόμενα.

 Ισχυροί βοριάδες κυρίως σε Ροδόπη Ξάνθη με εντάσεις έως 6bf έως 7bf ενώ στο θρακικό πιθανόν οι ριπές να αγγίξουν και τα 8bf
Ο υδράργυρος σε μονοψήφιες τιμές ακόμα και το μεσημέρι δεν θα δείξει πάνω από 10 βαθμούς κελσίου
Σταδιακή Βελτίωση του καιρού από τα ξημερώματα της Παρασκευής.