Main Menu

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
13°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio
Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Στην Ξάνθη ο Γραμματέας της Κ.Π.Ε. του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κ. Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Το Γραμματέα της Κ.Π.Ε. του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, κ. Ανδρέα Σπυρόπουλο, υποδέχθηκε χθες η Ξάνθη. Ο Γραμματέας επέστρεψε στην πόλη από την οποία ξεκίνησε την πορεία του, καθώς προέρχεται από το χώρο της σπουδάζουσας νεολαίας, όταν και διετέλεσε Γραμματέας της ΠΑΣΠ Ξάνθης.
Ο κ. Σπυρόπουλος, συνοδευόμενος από κλιμάκιο τοπικών στελεχών του κόμματος, πραγματοποίησε σωρεία δράσεων.
Πρώτος σταθμός του το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου και συναντήθηκε με τη διοίκηση και τους εκπροσώπους των νοσοκομειακών γιατρών. Πραγματοποιήθηκε συζήτηση με ανταλλαγή απόψεων και διακοίνωση των θέσεων της παράταξης για τη υγεία, ο δημόσιος χαρακτήρας της οποίας αποτελεί πάγια θέση του κόμματος.
Στη συνέχεια, πολυάριθμο κλιμάκιο τοπικών στελεχών περιηγήθηκε με τον κ. Σπυρόπουλο στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην αγορά της Ξάνθης, όπου έλαβε χώρα ένας ειλικρινής διάλογος με τους καταστηματάρχες, με έμφαση στα προβλήματα που αυτοί βιώνουν και κυρίως σε αυτό της ακρίβειας.
Στις 20:30, ο Γραμματέας παρέθεσε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα, δίνοντας το στίγμα για την πολιτική και οργανωτική ετοιμότητα του ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες εθνικές εκλογές. Ανέλυσε το κυβερνητικό σοσιαλδημοκρατικό πρόγραμμα που καταρτίστηκε την περασμένη εβδομάδα. Ένα πρόγραμμα που φέρει τη σφραγίδα του προέδρου, κ. Νίκου Ανδρουλάκη, και αποτελεί ένα μήνυμα αισιοδοξίας για την κοινωνία η οποία αναζητά απεγνωσμένα μία λύση μακριά από το αποτυχημένο συντηρητικό δίπολο ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ.
Η ημέρα έκλεισε με τη σύσκεψη διευρυμένης νομαρχιακής επιτροπής με κορυφαία στελέχη του νόμου, διαδικασία κατά την οποία συναποφασίστηκε το πλάνο δράσεων μέχρι τις εθνικές εκλογές.