Main Menu

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
Ξάνθη, GR
20°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Σοκ: 31χρονη νηπιαγωγός βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της – Τι έδειξε η νεκροψία

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Καλαμπάκας η είδηση για τον ξαφνικό θάνατο μίας 31χρονης νηπιαγωγού, η οποία εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr η άτυχη γυναίκα ήταν διορισμένη στην Αριδαία, ωστόσο, διέμενε στη Θεσσαλονίκη. Το μεσημέρι της 13ης Ιανουαρίου, ένας οικογενειακός φίλος την εντόπισε νεκρή μέσα στο σπίτι της και ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές, καθώς και τους συγγενείς της, οι οποίοι διαμένουν στην Καλαμπάκα.

Η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της 31χρονης πραγματοποιήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με τα ευρήματα, ο θάνατός της αποδίδεται σε παθολογικά αίτια.

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε σήμερα το μεσημέρι η κηδεία της 31χρονης, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας. Από την πλευρά του, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Αλμωπίας «Ο Μέγας Αλέξανδρος» κατέθεσε ψήφισμα στη μνήμη της.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Αλμωπίας «Ο Μέγας Αλέξανδρος» εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη του για τον αδόκητο χαμό της συναδέλφισσας νηπιαγωγού και μέλους μας Χριστίνας Φορτούνη.

Ως ελάχιστο δείγμα τιμής προς τη συναδέλφισσά μας το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε, να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη της και να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους της», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.