Main Menu

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
Ξάνθη, GR
21°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Δύο νέα περιστατικά κλοπής στα νεκροταφεία της Ξάνθης-Άρπαξαν επί τόπου τσάντα απο νεαρή κοπέλα

Ακόμη δύο περιστατικά κλοπής είχαμε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης στα νεκροταφεία της Ξάνθης.

Στην πρώτη περίπτωση σύμφωνα με πληροφορίες μας νεαρό ζευγάρι που επισκέφθηκε τα κοιμητήρια της Ξάνθης την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου, την ώρα που άναβε κερί σε τάφο συγγενικού τους προσώπου, εμφανίστηκαν ξαφνικά απο πίσω τους τρείς νεαροί (πιθανόν ανήλικοι) και άρπαξαν επί τόπου απο την κοπέλα την τσάντα της που την είχε αφήσει ακριβώς δίπλα.

Το νεαρό ζευγάρι ξαφνιάστηκε γιατί το συμβάν έγινε πολύ γρήγορα και προσπάθησε να τους κυνηγήσει για να πάρει πίσω την τσάντα της η κοπέλα, δεν κατάφεραν να τους προλάβουν αφού όπως μας ενημέρωσαν πήδηξαν πάνω απο ένα τοίχο και εξαφανίστηκαν.

Στην δεύτερη περίπτωση την ίδια μέρα, όταν μια γυναίκα πάρκαρε το αυτοκίνητο της έξω απο τα κοιμητήρια, την ώρα που κλείδωνε, δύο αγόρια της τράβηξαν με δύναμη την τσάντα της και άρχισαν να τρέχουν. Η γυναίκα και λόγω ηλικίας δεν κατάφερε να κυνηγήσει τους δύο νεαρούς αλλά και όταν έβαλε τις φωνές ήταν ήδη αργά.

Τα συνεχόμενα περιστατικά έχουν αρχίσει να δημιουργούν ανησυχία αλλά και φόβο ιδιαίτερα σε ηλικιωμένους που θέλουν να επισκεφθούν τα κοιμητηρία της πόλης της Ξάνθης  ενώ για το πρώτο περιστατικό με το νεραό ζευγάρι ήδη έχει γίνει καταγγελία στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης αλλά έχει ενημερωθεί και ο Δήμαρχος Ξάνθης ο οποίος καλείται να δώσει μια λύση σε αυτο το πρόβλημα.

 

Ακολουθήστε την XanthiDaily σε όλες τις πλατφόρμες για να μαθαίνετε καθημερινά τα νέα της Ξάνθης:

Google News       Youtube    Twitter   Facebook     Instagram