Main Menu

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
19°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Εκπαιδευτική Ημερίδα και κοπή της βασιλόπιτας από την Ευρωπαϊκή Πίστη Ξάνθης

Το μεσημέρι της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Elisso πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η κοπή της βασιλόπιτας απο την Ευρωπαική Πίστη Ξάνθης. Ταυτόχρονα με την κοπή της πίτας, διοργανώθηκε, με επικεφαλή τον Διευθυντή πωλήσεων της Βόρειας Ελλάδας κ Γ. Καρυώτη και ημερίδα με θέμα “Χρηματοοικονομικός Αλφαβητισμός”

Το παρών σε αυτήν την εκδηλωση έδωσαν διευθυντές και συνεργατές της Ευρωπαικής Πίστης από ολόκληρη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, που είχε σαν σκοπό την εκπαίδευση των επιχειρήσεων.

Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης και επίτιμος καλεσμένος ήταν ο καθηγητής χρηματοοικονομικής  Νικόλαος Φίλιππας, διδάσκων στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, Πρόεδρος  του “Ινστιτούτου Χρηματοοικονομικού Αλφαβιτισμού”.

Την παρουσίαση της ημερίδας έκανε η Γαλοπούλου Δήμητρα ενώ πραγματοποιήθηκαν και σύντομες ομιλίες απο στελέχη της Ευρωπαικής Πίστης.

Δείτε παρακάτω βίντεο απο τις ομιλίες.

Τζώτζη Αγγελική

Θεοφάνης Μίμης

Ανδρέας Καμπάνταης

Μουτουσίδης Απόστολος

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο καθηγητής χρηματοοικονομικής  Νικόλαος Φίλιππας, ο οποίος μίλησε για τον ρόλο που παίζει ο χρηματοοικονομικός αλφαβητισμός στην χρηματοικονομική ευημερία και την ανεξαρτησία των πολιτών ενώ απάντησε και σε ερωτήματα.

Δείτε απόσπασμα απο την ομιλία του καθηγητή