Main Menu

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
Ξάνθη, GR
11°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Ξάνθη: Ενέδρα στον πρόεδρο του Συλλόγου Πομάκων – «Υποψιάζομαι ανθρώπους του Ερντογάν»

Θύμα άγριας επίθεσης από αγνώστους έπεσε πριν από λίγες ημέρες ο πρόεδρος του Συλλόγου Πομάκων στην Ξάνθη, Αχμέτ Ιμάμ.

«Κυκλοφορούσα στον δρόμο και ένιωσα έναν δυνατό χτύπο στην πλάτη και έπεσα κάτω. Με πλάκωσαν με κλωτσιές στο κεφάλι, στα πλευρά μου. Αλλά στο κεφάλι έφαγα τόσες κλωτσιές που έχασα τις αισθήσεις μου» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο του Αlpha.

Στη συνέχεια, και αφού συνήλθε, έφτασε με δυσκολία στο σπίτι του όπου διαπίστωσε πως του είχαν πάρει μόνο τα χρήματά του και όχι τα υπόλοιπα πράγματα που είχε πάνω του. Ο ίδιος μάλιστα, υποψιάζεται πως δεν πρόκειται για μια απλή ληστεία.

«Αυτό που υποψιάζομαι περισσότερο είναι τους ανθρώπους του Ερντογάν που είναι παντού εδώ στη Θράκη και λιγότερο ένα τυχαίο γεγονός», πρόσθεσε ο Αχμέτ Ιμάμ ο οποίος είναι εκδότης επίσης, της πομακικής εφημερίδας και ασκεί συνεχώς κριτική στον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Ο Ερντογάν θέλει να αφομοιώσει τους Πομάκους και να τους κάνει τους αυριανούς Γενίτσαρους» συμπλήρωσε ενώ αποκάλυψε ότι στο παρελθόν ο 6χρονος εγγονός του είχε βρει σφαίρα στο μπαλκόνι του σπιτιού τους. «Δεν είναι κυνηγετική αλλά στρατιωτική. Του είπα ότι είναι δική μου για να μην φοβηθεί η οικογένεια ότι μας απειλούν» ανέφερε ο Αχμέτ Ιμάμ.